Gelinim Mutfakta 20 Eylül Cuma kim elendi? Bilezikleri kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 20 Eylül Cuma kim elendi? Bilezikleri kim kazandı?
Gelinim Mutfakta’dan bu hafta kim elendi? 20 Eylül Cuma günüGelinim Mutfakta puan durumu nasıl şekillendi? Hangi gelin birinci oldu?

Kanal D ekranlarının severek izlenen Gelinim Mutfakta yarışmasının 20 Eylül Cuma günü haftanın finaliyle ekranlara geldi.. Bu haftanın birincisi ve elene ismin belli olacağı final öncesinden merak edildi ve izleyici sonuçlara kilitlendi. Peki, Gelinim Mutfakta’dan kim elendi? 5 altın bileziğin ve çeyrek altının sahibi gelin kim oldu? 20 Eylül Cuma günü elenen ve birinci olan isim kim oldu? İşte, Gelinim Mutfakta'ın bu haftaki puan durumu…

Bir hafta boyunca tüm becerilerini yemekleri üzerinde göstermek için uğraşan gelinler bu hafta kayınvalidelerden kaç puan aldı? Fatih Ürek'in sunumu ile karşımıza çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta boyunca ter döken gelinler, kayınvalidelerden aldıkları puanlar ile hem günün birinicisi olarak bir çeyrek altının sahibi hem de bir hafta boyunca alınan en yüksek puanlarla 5 altın bileziğin sahibi oluyorlar. Tabi her hafta kazananın olduğu gibi hafta boyunca en düşük puanı alıp yarışmaya veda eden gelin ve kayınvalideler de oluyor. Peki bu haftaki puan durumu nasıl oldu? Gelinlerin  bu hafta yani 20 Eylül Cuma günü yayınlanan final bölümü ile heyecanı son noktaya ulaştı. Peki, hangi gelin kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta’dan kim elendi? Gelinim Mutafkta gün birincisi ve haftanın birincisi kim oldu? İşte, merak edilen detaylar…

GELİNİM MUTFAKTA 16 EYLÜL PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'da günün en düşük puanını alan gelini 8 puanla Dilek ve Hilal oldu. Günün en yüksek puanını alan gelinleri 15 puanla Elif ve kıymet oldu. Kura çekimine gidildi. Kura çekiminde Elif'in ismi çıktı ve çeyrek altının sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 17 EYLÜL PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını alan gelini 10 puanla Dilek, günün en düşük puanını alan ikinci gelini 11 puanla Hilal oldu. Günün en yüksek puanını ve çeyrek altınını alan gelini 16 puanla Elif oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 18 EYLÜL BİRİNCİSİ

Günün en düşük puanını alan gelini 8 puanla Hilal oldu. Günün en yüksek puanını alan gelini ise 15 puanla Dilek oldu. Elif ve Kıymet 14 puanda kaldı.

GELİNİM MUTFAKTA 19 EYLÜL BİRİNCİSİ

Gelinim mutfakta günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Kıymet ve Dilek oldu.  Günün en yüksek puanını ve çeyrek altını alan gelini 14 puanla Elif oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 20 EYLÜL CUMA KİM ELENDİ? KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın en düşük puanını alan iki gelini Hilal ve Dilek oldu. Haftanın en düşük puanını alan veda edecek olan gelini 41 puanla Hilal oldu. Haftanın en yüksek puanını ve 5 altın bileziği alan gelini 66 puanla Elif oldu. Kıymet 60 puanla ikinci oldu. 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler