Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi (01 Kasım Cuma)

Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi (01 Kasım Cuma)
Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlar gelen Gelinim Mutfakta'da heyecanlı bir hafta daha sona erdi. 28 Ekim - 1 Kasım haftasında kim elendi kim kazandı haberimizde!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve kanalın gün içindeki en yüksek reytinglerden birini alan yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta tüm heyecanı ve hızıyla devam ediyor. Fatih Ürek’in sunduğu ve kaynanaların gelinlerin yaptıkları yemekleri oyladıkları yemekleri oyladıkları ve günün en yüksek oyunu alan gelinin çeyrek altınla ödüllendirildiği, haftanın birincisinin ise beş altın bilezik kazandığı, haftanın en düşük oyunu alan yarışmacının ise yarışmaya veda ettiği Gelinim Mutfakta’nın 28 Ekim – 1 Kasım haftasının kazananı ve kaybedeni belli oldu. Hırsın, heyecanın, rekabetin ve stratejinin bir arada olduğu ve kaynanaların tüm bunları hesaplayarak gelinlerinin birinci olabilmesi için ellerinden geleni yaptığı yarışmanın 28 Ekim – 1 Kasım haftasının kazananı Melike Oldu ve beş altın bileziği kazandı.

Gelinim Mutfakta’da Heyecan Fırtınası Esti!

Show Tv’nin heyecanla izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’nın 28 Ekim – 1 Kasım haftasında kazanan ve kaybeden belli oldu. Heyecan ve rekabetin en üst düzeyde yaşandığı yarışma sonrasında yarışmaya yeni katılan yarışmacı Fadime Gelin ile kaynanası Fatma Hanım haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etti.

Tüm hafta boyunca yarışmada en düşük puanları alarak bir türlü toparlanamayan Fadime gelin ile kaynanası Fatma Hanım yarışmanın son günü 1 Kasım tarihinde de en düşük puanı aldı ve toplamda 42 puanla haftanın en düşük puanını aldı ve yarışmaya veda etti. Fadime2nin ardından 44 puanla Duygu haftanın dördüncüsü oldu ve elenmekten kıl payı kurtuldu. Yarışma sonrasında birinciliği kazanan Melike’nin mutluluğu görülmeye değerken yarışmaya veda eden Fadime ve kaynanası Fatma’nın üzüntüsü had safhadaydı.

Melike Beş Altın Bileziğin Sahibi Oldu!

Gelinim Mutfakta’nın 28 Ekim – 1 Kasım tarihli haftası programın son gününün ardından sona erdi. Yarışmadaki heyecanın üst seviyede olduğu ve gelinlerin birinci olabilmek kadar yarışmaya veda etmemek içinde ellerinden geleni yaptığı gelinim Mutfakta’nın bu haftasının ilk gününde ilk çeyrek altını kazanan yarışmacı Elif olurken, Salı gününün kazananı 17 puanla Melike oldu. Çarşamba günü ise yarışmacılar birinci olabilmek için ellerinden geleni yaparken bu günün çeyrek altın kazanan yarışmacısı 18 puanla Melike olurken, Perşembe günü kazanan isim 16 puanla Elif oldu. Son gün ise çeyrek altını Melike kazanırken haftanın beş altın bileziğini Melike gelin kazanırken, haftanın kaybedeni Fadime gelin oldu.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar