Mucize Doktor Gülin (Merve Bulut) kimdir?

Mucize Doktor Gülin (Merve Bulut) kimdir?
Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Sevilen dizide Gülin karakterini canlandıran oyuncu Merve Bulut kimdir?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Murat Aygen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor hız kesmeden Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Amerikan yapımı The Good Doctor dizisinden ülkemize uyarlanan dizinin yapım şirketi MF Yapım iken yapımcılığını Faruk Bayhan üstleniyor. Etkileyici hikayesiyle her perşembe akşamı evlerimize konuk olan Mucize Doktor dizisinin Gülin karakterini ve Gülin'e hayat veren oyuncu Merve Bulut'u yakından tanıyalım.

MUCİZE DOKTOR GÜLİN KİMDİR?

Otizm hastalığına farkındalık yaratan Mucize Doktor dizisinde hastanede yönetici asistanlığı yapan Gülin karakteri yaşadıklarından dolayı aşka küsmüş bir genç kadındır. Güneş karakteri tarafından sevilmektedir fakat o asiste ettiği Doktor Beliz'e büyük saygı duyar ve onun yardımcılığını yapmaya odaklanır. 

MERVE BULUT KİMDİR?

Genç oyuncu Merve Bulut 1988 yılında Kocaeli ilinde doğmuştur. ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Uçurum

dizisinde rol oynayan Bulut, 3 yıl aradan sonra başrollerini Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Reha Özcan ve Ceyda Düvenci gibi isimlerin paylaştığı Maral dizisinde yer almıştır. 2017 yılında ise Kara Yazı ve Yıldızlar Şahidim dizilerinde oynamış fakat iki dizi de erken final yapmıştır. İlk tiyatro deneyimini ise 2018 yılında yer aldığı Ölümcül Çocuk Parkı Yaraları isimli oyunda yaşamıştır. Merve Bulut'un beyaz perdede kendini göstermesi ise Bi Küçük Eylül Meselesi isimli filmdeki kısa süreli rolüyle olmmuştur. Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol almaya başlayan oyuncu burada hastane sekreteri Gülin karakterini canlandırmaktadır.

Mucize Doktor birbirinden heyecanlı bölümleriyle her perşembe akşamı saat 20:00'de Fox TV'de!

31-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar