Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi? (25 Ekim Cuma)

Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi? (25 Ekim Cuma)
Show Tv'de hafta içi her gün yayınlanan ve gelin ve kaynanaların yarıştığı Gelinim Mutfakta'nın 21 - 25 Ekim tarihli kazananı ve kaybedeni belli oldu. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. Gelin ve kaynanaların birlikte katıldığı ve beş altın bileziğe sahip olmak için kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışma programının 21 – 25 Ekim arası haftasında kazanan ve kaybedip yarışmaya veda eden isimler belli oldu. Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı yarışmanın Cuma günkü bölümünde hem kazanan hem kaybeden belli olurken yarışmacılar milföy tatlısıyla kayınvalidelerinin karşısına çıktılar. Haftanın finalinde final günü tatlısı ile büyük sıkıntı yaşayan yarışmacılardan Aysu, final günü büyük sıkıntı yaşadı. Gelinim Mutfakta’nın 21 – 25 Ekim tarihli haftasının detayları ise şöyle oldu.

Gelinim Mutfakta’da Heyecan Zirve Yaptı!

Show Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve kanalın gün içinde en yüksek reytinglerinden birini alan Gelinim Mutfakta 21 – 25 Ekim tarihli haftasıyla yine heyecanla seyredildi. Yarışmacıların her gün birbiriyle kıyasıya yarıştığı ve gün birincilerinin çeyrek altın kazandığı, Cuma günü büyük finalde ise toplam puanlarla en yüksek puanı alanın beş altın bilezikle haftanın birincisi olduğu yarışma tüm heyecanıyla seyirci karşısına çıktı. Haftanın finalinde milföy tatlısıyla birbirine üstünlük sağlamaya çalışan yarışmacılardan Aysu büyük sıkıntılar yaşadı. Öbür taraftan yarışmacılardan Duygu ile Melike arasında üslup tartışması yaşanırken yarışmacılardan Elif kaynanasına diğer kaynanalarla konuşma yasağı koydu. Programın 379. Bölümünde büyük rekabetin sonunda haftanın kaybedeni ve programa veda edeni ile kazananı ve beş altın bilezik alanı belli oldu.

Gelinim Mutfakta Haftanın Eleneni Kim Oldu?

Fatih Ürek’in sunduğu başarılı yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın 25 Ekim tarihinde yayınlanan bölümüyle yarışmaya veda eden isim belli oldu. Gelinim Mutfakta’da haftanın en düşük puanını alıp programa veda eden isim 44 puanla Aysu Olurken 51 Puanla melike yarışmada kalmayı başardı. Böylece Aysu gelinim Mutfakta’ya veda etti.

Gelinim Mutfakta Haftanın Kazanını Kim Oldu?

Heyecanın bir an bile eksik olmadığı be beş altın bilezik yolunda inanılmaz emek ve çaba sarf edilen yarışma programı gelinim Muatfakta’nın kazanını belli oldu. Haftalık değerlendirme sonucunda haftanın en düşük puanını Melike ile Aysu alırken Aysu yarışmaya veda eden isim oldu. Haftanın birincisi ise 70 puan alan Duygu oldu ve beş altın bileziği kazandı. Geçtiğimiz haftanın kazananı Elif ise 58 puanla ikinci sırada yer aldı.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar