Gelinim Mutfakta Dilek neden yok? Yarışmadan çekildi mi?

Gelinim Mutfakta Dilek neden yok? Yarışmadan çekildi mi?
Gelinim Mutfakta yarışmasının fenomen gelinlerinden Dilek bu hafta neden yok? Gelinim Mutfakta Dilek yarışmadan çekildi mi?

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması bu hafta bir eksik ile başladı. Gelinim Mutfakta adlı yarışma programının en beğenilen gelinlerinden biri olan Dilek bu hafta neden yok? Gelinim Mutfakta Dilek yarışamadan çekildi mi? İşte Gelinim Mutfakta yarışmasının gelini Dilek hakkında merak edilenler..

Gelinim Mutfakta Dilek yarışmadan çekildi mi?

Fatih Ürek'in neşeli sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya bomba bir gelişme ile başladı. Geçen haftanın finalinin ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanınında gelinlerden Dilek Akıncıoğlu'nun olmaması izleyenleri merak içinde bırakmıştı. Gelinim Mutfakta yarışmasını yakından takip eden izleyiciler Dilek Akıncıoğlu'nun neden yeni bölüm fragmanında yer almadığını araştırmaya başladı. Gelin Dilek Akıncıoğlu'nun neden olmadığı ile ilgili net bir cevap bulamayan izleyici büyük bir heyecanla Pazartesi gününü bekledi. Ve yeni haftanın ilk günü Pazartesi, fragmanda olduğu gibi yarışmanın yeni bölümünde de Dilek Akıncıoğlu yoktu. Gelinim Mutfakta ekibinden gelen açıklamada Dilek Akıncıoğlu'nun yarışmadan çekildiği ifade edildi. Hatta gelen bu habere yarışmacılardan Çiğdem hanım, Bence kaçtı! Bizden korktuğu için gelmedi! Güle güle Dilek!" açıklamasında bulundu. Bu açıklama ile yarışmada ortalık iyice karıştı. 

Gelinim Mutfakta yarışmasının sevilen gelin adaylarından Dilek Akıncıoğlu yarışmadan çekilmesi ile ilgili açıklamada bulundu. Gelin Dilek Akıncıoğlu'dan gelen açıklama herkesi şoke etti. Dilek Akıncıoğlu, içinde yarışmada yaşananların bilerek olduğu şüphesinin uyandığını ifade etti. Hatta kaynanaların adaletli puanlar vermediklerini düşündüğünü söyledi. Çiğdem Hanım ve Elif Hanım’ın desteklendiğini ve bu yüzden tabakları bildikleri konusunda bazı konuşmalar öne sürülmüş durumda. Hal böyle olunca gelin Dilek yarışmanın pek anlamlı olmadığını düşünerek yarışmaya veda ettiğini açıkladı. Bazı seyirciler bu durumda gelin Dilek'i haklı bulsada diğerleri de Gelinim Mutfakta yarışmasında bu gibi durumların yaşanmaması gerektiğini düşündüğü için bu olaya biraz tepki gösterdi. Bakalım Gelinim Mutfakta'da daha neler yaşanacak? Hafta içi her gün büyük bir heyecanla izlenen Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni bölümlerini canlı izlemek için Kanal D canli izle adresinden de izleyebilirsiniz. Bakalım bu haftanın birincisi kim olacak?

22-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar