Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?
Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta sürpriz sonuçlara gebe. Peki, haftanın birincisi kim oldu? Yarışmadan kim elendi?

Kanal D'nin gündüz kuşağında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı Fatih Ürek’in samimi sunumu ve farklı  tarzıyla gündüz kuşağında en çok izlenen programlar arasında yer alıyor.  Bu hafta Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 5 Altın bilezik kime gitti? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Bütün izleyiciler bu sonuçları merak ediyor. Evet işte canli tv izleyicileri için Gelinim Mutfakta puan durumu ve haftanın birincisi…

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte sonuçlar…

Bu hafta haftanın finali çok gergin dakikalara sahne oldu. Haftanın finalinde hem gün birincisi hem de yarışmayı kazanan belli oldu. Bu sonuçlarla yarışmadan bu hafta elenen de belli oldu. Bu hafta Gelinim Mutfakta’da gerginlik haftasıydı. Gelinler arasındaki tartışmalar en üst seviyesine ulaşınca Fatih Ürek müdahale bile etmek zorunda kaldı. Yağmur sinirlerine hakim olamayıp Elif’in üzerine yürümüştü. Bugün en çok Reyhan Hanım ve Ezgi arasında tüyolaşma olduğu iddiası gündeme damga vurdu.

Kanal D’nin sevilen yarışmasının bu haftaki bölümünde kazanan 1 çeyrek altınla ödüllendirirken haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oldu. Puanlamaya baktığımız zaman haftanın birincisi 61 puanla Ezgi oldu. İkinci ise 56 puan topladı.

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu?

Yağmur bu bölümde en düşük puanı aldı. Yağmur 5 puanla sonuncu olurken 12 puanla da Elif sondan ikinci oldu. Haftanın birincisi olan Ezgi 17 puanla da günün de birincisi olarak 5 altın bilezik yanında çeyrek altın da kazandı.

Gelinim Mutfakta da bu hafta kim gitti?

Haftanın en düşük puanını ise Yağmur aldı. Yağmur bir hafta boyunca 42 puan toplayarak sevilen yarışma programına veda etmiş oldu. Yarışmada 55 puan toplayan Hatice ise yarışmada kalmayı kıl payı farkla başardı.

Gelinim Mutfakta yarışmasına nasıl başvuruluyor?

Haydi kaynananızı alın gelin! 5 bilezik kazanmak istemez misiniz? Gelinim Mutfakta Başvuru için Whatsup numarasına bilgilerinizi vermeniz yeterli.

Whatsapp dan 0539 570 37 07 siz ve kaynananızın videolarınızı adınız, soyadınız, yaşadığınız şehri ad gönderip yarışmacı olmanız mümkün. Fakat ben şansımı artırmak istiyorum diyorsanız Whatsup ile birlikte Gelinim Mutfakta Başvuru formu Kanal D’nin web sitesinde bulunuyor. Kolayca doldurun ve gönderin…

06-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler