Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir ?

Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir?
ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Oyuncu kadrosuna Hazan karakteriyle eklenen Gülper Özdemir kimdir?

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Nurşim Demir gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi şiddet içerikli sahneleriyle zaman zaman tepki çekse de 2 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Trabzonda çekilen ve yeşilin kalbini televizyonlara taşıyan dizi 55.bölümüyle sezona başlayacak. 3. sezonunu çekmekte olan ve yeni bölümleriyle çok yakında ATV ekranlarında olacak olan dizi ekibine yeni isimler katılıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisine Hazan karakteriyle katılan Gülper Özdemir kimdir?

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR?

Gülper Özdemir 18 Kasım 1990 yılında Almanya Frankfurt'da doğmuştur. Üniversite eğitimini Amerika ve Almanyada tamamlayan Özdemir, Truman State University ve RheinMain University of Applied Sciences okullarından mezun olmuştur. Üniversite sırasında rastlaştığı bir Türk ajans sayesinde oyunculuğa adım atmıştır. İlk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleri Almanya'da çekilen Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra başrollerinde Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay'ın yer aldığı Kara Yazı dizisinde yer almıştır. 2017 yılında Tutsak dizisiyle anlaşarak ilk başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Uzun ömürlü olmayan bu dizinin ardından bir yaz romantik komedisi olan Meleklerin Aşkı dizisinde Melek karakterine hayat vererek Berkay Hardal ile başrolü paylaşmıştır. Genç oyuncu Gülper Özdemir son olarak ATV ekranlarında iki sezondur yayın hayatına devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine katılmıştır. Dizide Hazan karakterine hayat verecektir. 

ROL ALDIĞI DİZİLER

2019 – Sen Anlat Karadeniz (Hazan) (TV Dizisi)
2018 – Meleklerin Aşkı (Melek) (TV Dizisi)
2017 – Tutsak (Elif) (TV Dizisi)
2017 – Kara Yazı (Derya) (TV Dizisi)
2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Simge) (TV Dizisi) 

07-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar