Yaparsın Aşkım'da arabayı kim kazandı? (5 Eylül Perşembe)

Yaparsın Aşkım'da arabayı kim kazandı? (5 Eylül Perşembe)
İlker Ayrık tarafından sunulan ve FOX TV'den ekrana gelen Yaparsın Aşkım yarışmasının 5 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde arabayı kim kazandı?

Tüm dünyada My Man Can olarak bilinen ve Türkiye'de Yaparsın Aşkım adıyla ekranlara gelen yarışma 5 Eylül Perşembe akşamında yine bir çifti araba sahibi yaptı. İlker Ayrık tarafından sunulan ve FOX TV'den ekrana gelen Yaparsın Aşkım'ın 170. bölümünde neler yaşandı? Yaparsın Aşkım'da arabayı kim kazandı?

FOX TV'den ekrana gelen Yaparsın Aşkım'ın 5 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 170. bölümünde Kübra - Ali, Mine - Yılmazcan, Gamze - Gökhan ve Şuheda - Murat çiftleri yarıştı.

İlk oyunda gözleri kapalı olan erkekler, eşlerinin talimatıyla parkurda bulunan engelleri aşıp buzdolabında bulunan 1 ananas ve 3 çileği en kısa sürede eşlerine yedirebilmek için zamanla yarıştı. Şuheda - Murat çifti 134 saniyeyle hem oyunu hem de buzdolabını kazandı.

İkinci oyunda ağızları bantlı olan erkekler, 180 saniye içerisinde kendilerine verilen kelimeleri çizerek eşlerine anlatmaya çalıştı. Hiçbir çift ikinci oyunda iddiasını tutturamadı.

Üçüncü oyunda erkekler, 90 saniye içerisinde eşlerinden gelen topları göğüslerinde yumuşatarak en fazla topu minyatür kaleye sokmaya çalıştı. 90 saniyede 11 gol atan Mine - Yılmazcan çifti oyunu kazandı.

Mine - Yılmazcan ve Gamze - Gökhan çiftleri finale kaldı

Dördüncü oyunda kadınlar, 60 saniye içerisinde en fazla çiviyi önlerinde duran tahtaya çakmaya çalıştı. 60 saniyede 14 çiviyi çakan Mine - Yılmazcan çifti oyunu kazandı. Böylece Mine - Yılmazcan çifti finale çıkmış oldu. Dört oyun sonunda en az puanı toplayan Kübra - Ali çifti yarışmaya veda etti.

Şuheda - Murat ve Gamze - Gökhan çiftleri ise finalist olabilmek için elemeye kaldı. Eleme oyununda iki çift denge barlarına çıktılar. Gamze - Gökhan çifti denge barında daha fazla kaldı ve finale çıkan ikinci çift oldu.

Yaparsın Aşkım'da arabayı kim kazandı? (5 Eylül Perşembe)

Mine - Yılmazcan ve Gamze - Gökhan çiftleri finale kaldı. Finalde ise arabayı kazanbilmek için yarıştılar. Finalde 5'i 1 yerde adlı oyun oynandı. Kadınların kadınlarla, erkeklerin erkeklerle oynadığı oyunda, masada su dolu 5 şişe bulunuyordu. Yarışmacılar attıkları toplarla su dolu şişeleri en kısa sürede devirerek takımına sayı getirmeye çabaladı. 5 sayılık 2 seti kazanan çift ise arabaya sahip olacaktı. Final oyununu Gamze - Gökhan çifti kazandı ve arabanın sahibi oldu.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar