Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Kim Elendi? 18 Ekim Cuma!

Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Kim Elendi? 18 Ekim Cuma!
Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 14 - 18 Ekim arası kazananı ve programa veda edeni belli oldu. İşte detaylar

Yemek programları televizyonların hafta içi gün içindeki saatlerinin adeta kurtarıcısı olmuş durumunda. Hemen her çeşit ve her tür formatta yemek yarışma programlarının yayınlandığı programlar birbirinden ilginç yarışmacılara ve çekişmelere sahne oluyor. Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve seyircinin heyecanla ve beğenerek takip ettiği yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. Her günün kazananına bir çeyrek altın ve haftanın kazananına da beş tam bilezik ödül veren yarışma gelin ve kaynanaların heyecanlı ve hırslı mücadelelerine sahne oluyor. Fatih Ürek’in sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın 14 – 18 Ekim tarihli kazananı da Cuma günü yapılan puanlama ve son yarışmayla belli oldu. Oldukça heyecanlı dakikaların yaşandığı yarışma sonrasında günün kazananı belli olurken aynı zamanda yarışmaya veda eden gelin ve kaynana çifti de belirlendi. İşte detaylar!

Gelinim Mutfakta 14 – 18 Ekim Kazananı ve Kaybedeni Belli Oldu!

Show Tv’nin kuşak programlarından yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta Fatih Ürek’in başarılı sunumuyla devam ediyor. Reytinglerde kanalın gün içindeki yapımları arasında ilk sıralarda yer alan yarışma ekran başındaki seyirciye heyecanlı dakikalar vat ediyor. Yarışmanın 14 – 18 Ekim arası kazananı ve kaybedeninin belli olduğu Cuma günü oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Beş altın bileziği kimin kazandığının heyecanı kadar yarışmaya veda edecek isminde belli olacağı gün sonunda sevinen ve üzülen isimler belli oldu. Cuma günkü yarışma ve puanlamanın sonunda haftanın en düşük puanını alan Kübra Gelinim Mutfakta’ya veda ederken, haftanın kazananı ve beş altın bileziği alanı da 76 puanla Elif oldu. Böylece 14 – 18 Ekim arası oldukça çekişmeli anlara sahne olan program bir haftayı daha geride bıraktı.

Gelinim Mutfakta 14 – 18 Ekim Puan Durumu!

Fatih Ürek tarafından sunulan Gelinim Mutfakta 14 – 18 Ekim arasında hangi yarışmacı kaç puan aldı, gün birincileri kim oldu? Tüm bunlar Cuma günü belli oldu.

Programın 17 Ekim Perşembe gününde en düşük puanı 7 puanla Dilek alırken en yüksek puanı 16 puanla elif aldı ve aynı zamanda Elif çeyrek altının da sahibi oldu. Yine programın 16 Ekim Çarşamba tarihli yayınında en düşük puanı 8 puanla Duygu alırken en yüksek puanı ise 18 puanla elif aldı ve çeyrek altının sahibi oldu. !5 Ekim Salı günü ise 7 puanla en düşük puanı Kübra alırken en yüksek puanı Elif, Dilek, Duygu aldı ve kura çekiminin ardından gün birincisi ve çeyrek altının sahibi Elif oldu. !4 Ekim Pazartesi günü ise 10 puanla en düşük puanı Duygu, en yüksek puanı da 15 puanla elif aldı ve çeyrek altının sahibi oldu. Böylece 14 – 18 Ekim arasında Elif tüm günlerde birinci olup çeyrek altını kazanırken Cuma günü de haftanın birincisi olarak beş tatlın bileziğin sahibi oldu.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar