Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Nisan Cuma

Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Nisan Cuma
Kaynanalar ve gelinlerin kıyasıya bir mücadelenin içinde olduğu Gelinim Mutfak programında bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen yarışma Gelinim Mutfakta hız kesmeden devam ediyor. Bugün Gelinim Mutfakta'nın final günü ekranlara geldi. Bu hafta her zamankinden daha farklı bir sonuç ortaya çıktı. Haftanın son puanlama durumuna göre Kanal D ekranlarının en sevilen programına veda eden isim gelin ve kayınvalide kim oldu? İzleyiciler yarışmacıya kim veda edeceğini merakla bekliyordu.  Fatih Ürek'in müthiş sunum ve kayınvalidelerin birbirinden ilginç yorumları ile izleyici ekranlara kilitleyen yarışma her hafta izlenme rekorları kırıyor. 19 Nisan 2019 Cuma günü Gelinim Mutfakta'da elenen isim kim oldu? 5 altın bileziğin sahibi olan gelin hangisi oldu?

KAZANAN HANGİ GELİN OLDU?

Gelinim Mutfakta da bu hafta bir ilk yaşandı. Bu haftanın en düşük puanını 3 gelin birden oldu. En düşük puanı 3 gelinin olması ile yarışmaya veda edecek isim kura yöntemi ile belirlendi. 19 Nisan Cuma haftanın birincisi hangi gelin - kaynana oldu? Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı Gelinim Mutfakta final günü heyecanı sardı. Bu hafta Gelinim Mutfakta programına şen kahkahası ile Türkiye'nin en güzel kadınlarından Saba Tümer konuk oldu. Saba Tümer stüdyoyu kahkaları ile inletti. Kıyasıya mücadele eden Güngör, Ezgi, Meltem, Gülcan Gelin'den hangisi çeyrek altını aldı? Final gününün yemeği ağlayan kek oldu. Hangi gelin yaptığı ağlayan kek tatlısı ile kaynanalardan tam puan aldı? İşte gelinlerin puanlamaları..

Güngör, Ezgi, Meltem, Gülcan gelinlerin hafta boyunca aldıkları puanlar;

15 Nisan 2019 Pazartesi günü birinci olan gelin Güngör. Günün sonuncusu ise 7 puanla Ezgi

Ezgi :7
Gülcan : 11
Güngör : 17
Meltem : 10

16 Nisan 2019 Salı günü birinci olan gelin Ezgi. Günün sonuncusu ise 18 puanla Meltem

Ezgi : 24
Gülcan: 23
Güngör: 26
Meltem: 18

17 Nisan 2019 Çarşamba günü birinci olan gelin 17 puanla Ezgi oldu. Günün sonuncusu ise 8 puanla Güngör

Ezgi : 17
Gülcan: 11
Güngör: 8
Meltem: 10

18 Nisan 2019 Perşembe günü birinci olan gelin 17 puanla Gülcan oldu. Günün sonuncusu ise 8 puanla Meltem

Ezgi :13
Gülcan : 17
Güngör : 9
Meltem : 8

KİM ELENDİ?

19 Nisan 2019 Cuma günü hafta boyunca verilen puanlamaların sonunda yarışmaya veda eden gelin - kaynana Meltem ve kayınvalidesi Handan oldu. Meltem yarışmaya veda ederken, haftanın en yüksek puanını alıp 5 altın bileziğin sahibi ise Ezgi ve kaynanası Reyhan hanım oldu.

 

19-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar