Payitaht Abdülhamid'in Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

Payitaht Abdülhamid'in Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!
TRT 1'in cuma akşamları yayınlanan beğenilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamit dizisinin sezon finali tarihi belli oldu? Sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak?

TRT 1 ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid yeni sezonda yayınlanacak mı? Sezon finali ne zaman olacak? Diriliş Ertuğrul’dan sonra TRT’nin en çok izlenen dizisi olan Payitaht Abdülhamid genç ve geniş bir seyirci kitlesine sahip durumda. Diriliş’in final yapacağı konuşulurken Abdülhamid hayranları da kendi dizilerinin akıbetini merak ediyor. Bütün bu ayrıntılar canli tv izleyiccileri haberimizde…

Payitaht Abdülhamid Sezon finali ne zaman?

Bildiğiniz gibi Payitaht Abdülhamid 3. Sezonunu geride bırakmaya hazırlanıyor. 2017 yılından beri ekranlarda olan dizi 83 bölüm ekranlara geldi. Geçen hafta yayın olmayınca da izleyiciler yoksa bitti mi diye endişeye kapılmış durumda ama endişelenmeye gerek yok. Payitaht Abdülhamid 84. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, reytinglerdeki başarı çizgisini sürekli korumayı başarsa da bu günlerde final tarihi ya da önümüzdeki sezon olup olmayacağı merak ediliyor.

Alınan bilgilere göre her Cuma ekranlara seyirci patlaması yaşatan sevilen dizi Payitaht Abdülhamid sezon finalini 31 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümüyle yapacak. Tabii bu Payitaht Abdülhamid’in final bölümü olmayacak. Son hazırlanan planlara göre Payitaht Abdülhamid farklı karakterleri ve yeni hikayeleriyle 4. Sezonda da Cuma günlerinin vazgeçilmezlerinden olacak. TRT’in başarılı dizilerin arkasında durduğunu düşünürsek hem tarihi misyonu hem de izleyici beğenisi dolayısıyla Payitaht Abdülhamid’in devam etmesinden doğal bir durum yok.

Payitaht Abdülhamid 83. Bölümde neler oldu?

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk’un bulunduğu Payitaht Abdülhamid 3. Sezonda farklı hikayelere yönelmiş ve de anlatım diliyle başarılı olmuştu. Payitaht 83. Bölümde Abdülhamid’in kurduğu yeni oyun perdesi seyirciyle buluşuyor. Abdülhamid’in o perde açıldığında hazırlıklı olmalıyız sözleri seyirciyi gelecekte neler olacağına dair meraklı bir hale sürüklüyor. Bu arada Edmund da Sabahattin’in Osmanlı İmparatorluğu’nun yıkılmasına neden olacağından haberi olmadığını söyler. Tabibi Abdülhamid de Osmanlı Devletine karşı şer güçlerin bir plan hazırladığını bilir. Büyük bir oyun hazırlanmaktadır ve sultan bunun başından beri farkındadır. Bu farkındalıkla birlikte hazırladığı kendi planını hızlıca devreye sokulmasının emrini verir. Payitaht Abdülhamid 84. Yeni bölümde hayli hareketli bir hikaye bizi bekliyor. Bu yeni bölümde aksiyon sahneleri seyircileri hop oturtup hop kaldıracak.

20-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar