Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında?
Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında? Gelinim Mutfakta canlı izle. Gelinim Mutfakta Songül Karlı izle.

Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Songül Karlı kaç yaşında?  Gelinim Mutfakta canlı izle. Gelinim Mutfakta Songül Karlı izle. Songül Karlı kaç yaşında? Songül Karlı estetik ameliyatı. Songül Karlı boyu kaç? Songül Karlı eski eşi kimdir? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu. Gelinim Mutfakta izle.

Kanal D ekranlarının gözde programı Gelinim Mutfakta, bol heyecanlı bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Hafta başında yeni bir kayınvalide ve gelin ile programa başlayan Gelinim Mutfakta programına yepyeni bir sunucu dahil oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın programdan ayrılması üzerine Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu belli oldu. Programın yönetimi ile ilgili sıkıntı yaşadığını ifade eden Demet Akalın, Gelinim Mutfakta ekibinden ayrıldığını doğrulamıştı. İşte detaylar.

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programına katılarak ünlü şarkıcı Demet Akalın ile ilgili konuşan Fatih Ürek, Akalın'ın Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldığını iddia etmişti. Bunun üzerine telefon bağlantısı kuran ünlü şarkıcı Demet Akalın, ''Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim.'' sözlerini kullanmıştı.

İşte ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın açıklaması;

'Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Kimseyi de işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşına geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın.'

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu!

18 Ekim 2021 Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında ünlü sanatçı Songül Karlı sunucu olarak yer aldı. Kanal D ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Songül Karlı oldu.

Songül Karlı kimdir?

15 Eylül 1973 yılında dünyaya gelen Songül Karlı, İstanbul doğumludur. Derman Sendedir albümü ile müzik hayatına giren Songül Karlı, günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında sunuculuk yapmaktadır. Çeşitli programları sunan Songül Karlı, 2008 yılında eşi Baykal Gümüş'ten boşanmıştır.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar