Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük sürpriz! Gelinim Mutfakta sunucusu yeniden değişti!

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük sürpriz! Gelinim Mutfakta  sunucusu yeniden değişti!
Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük sürpriz! Gelinim Mutfakta sunucusu yeniden değişti! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim?

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük sürpriz! Gelinim Mutfakta  sunucusu yeniden değişti! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim? Kanal D Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Hadise mi? Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Gelinim Mutfakta Songül Karlı neden yok? Kanal D Gelinim Mutfakta canlı izle. Hadise kimdir? Safiye Soyman kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen tadım yarışması Gelinim Mutfakta yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz haftalarda yarışma programının sunucusu Demet Akalın, seyircilerine veda etmişti. ''Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim.'' diyerek Gelinim Mutfakta programından ayrıldığını doğrulayan Demet Akalın, hayranlarını üzmüştü. Ardından Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu merak edilmeye başlanmıştı. Geçen hafta yayınlanan programda Gelinim Mutfakta sunucusu olarak Songül Karlı'yı izledik. Bir hafta boyunca reyting rekorları kıran Songül Karlı, bugün yayınlanan programda herkesi şaşkına çevirdi. Büyük bir sürprizle Gelinim Mutfakta yer alan Safiye Soyman, akıllarda soru işareti bıraktı. Gelinim Mutfakta Songül Karlı neden yok? sorularının yanıtı ise en çok arananlar arasında yer aldı.Peki Gelinim Mutfakta Songül Karlı neden yok?

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük sürpriz! Gelinim Mutfakta  sunucusu yeniden değişti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta ekibinden ayrılmasının ardından yeni sunucu olarak Songül Karlı yer almıştı. Bu hafta ise sunucu koltuğunda Safiye Soyman'ı izledik. Alınan bilgilere göre ise Gelinim Mufakta programının formatının değiştiği ve her hafta farklı bir ismin programı sunacağı öğrenildi. bu hafta Sayife Soyman ile ilerleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelecek hafta kimin yer alacağı ise merak konusu oldu. Peki Safiye Soyman kimdir?

Safiye Soyman kimdir?

3 Mart 1961 yılında dünyaya gelen Safiye Soyman, Bolu doğumludur. Kendisini müzik çalışmalarına adayan Safiye Soyman, çeşitli programlarda sunuculuk yapmaktadır. 1999 yılında Faik Öztürk ile dünya evine girmiştir. 

Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saa 13:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar