Berrak Tüzünataç Dijital Projede Yer Alacak

Berrak Tüzünataç Dijital Projede Yer Alacak
Genç oyuncu sinema filminden sonra yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kısa süre sonra dijital platform üzerinden hayranlarının karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür’ün rol aldığı dijital platformda yayınlanan Fi dizisi ile beğeni toplamayı başarmıştı. Birçok yapımda rol almaya devam eden Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, ekranlardan bir süredir uzaktaydı. Genç oyuncu Berrak Tüzünataç  Gain isimli platformda program yapmaya devam eden oyuncu, aynı platformun Hamlet isimli dizisinin galasına da katılarak oyuncu arkadaşlarına destek verdi.

Fi dizisinde ki başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırak Berrak Tüzünataç, Özge Egeli karakteri ile hafızalara kazınmayı başarmıştı. Ünlü oyuncu şimdi yeni projeleri olduğunun bilgisini hayranları ile paylaştı. Genç oyuncu yaz tatilinin ardından yeniden setlere dönüş yaptı. Yeni bir proje için hazırlıklara başladığını dile getirdi. Hayranlarından uzun süredir ayrı kalan Berrak Tüzünataç yeniden setlere dönüş yapacak.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yeni projesi ile ilgili ; “Yeni bir şeyler var. Biz de keyifle üretiyoruz, çalışıyoruz, eğleniyoruz” ifadelerini kullandı. Gain isimli dijital platform için hazırlık yapan Berrak Tüzünataç, yeni projesi ile ilgili olarak farklı bir detay vermedi.

Genç oyuncunun aşk hayatı ile ilgili çıkan haberlere de cevap verdi. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç bekâr kalma süresi uzun olduğu için bu tür iddiaların fazla olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu aşk dedikoduları için çıkan haberlerin doğru olmadığını dile getirirken yıllardır bu duruma alıştığını da söylemeden geçemedi.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara gelmeye başladı. Ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’ın Organize işler filminde rol almayı başardı. Burada aldığı rolü ile sinema dünyasına adım atmış oldu. Kanal D’ ekranlarında yayınlanan Ödünç Hayat ve Elveda Rumeli dizisinde rol aldu. Elveda Rumeli dizisinde vahide karakterine hayat veren oyuncu 73. Bölüm ile karakterin öldürülmesi ile diziden ayrıldı. Ezel dizisinde Bade karakterine hayat verdikten sonra Show Tv’de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu dizisinde Yıldız karakterine hayat vermişti.  Son olarak Biz Böyleyiz filminin hikâyesini yazıp başrollerde Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral ile birlikte rol almıştır.  

25-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar