Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte o isim

Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte o isim
Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte o isim. Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrılan Demet Akalın'ın yerine kim geldi?

Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte o isim. Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrılan Demet Akalın'ın yerine kim geldi? Demet Akalın Gelinim Mutfakta yarışmasından neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Demet Akalın ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Fatih Ürek mi? Gelinim Mutfakta bitiyor mu? Gelinim Mutfakta ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, muhteşem bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Hafta içi her gün 13:00'da ekranlara gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta yarışması üzücü bir haber ile sarsıldı. Gelinim Mutfakta sunucusu Demet Akalın, programdan ayrılacağını onayladı. Bu duruma çok üzülen Gelinim Mutfakta hayranları, yeni sunucunun kim olacağını araştırmaya başladı. Günlerdir Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu kim olacak? sorusunun yanıtını arayan tv severler, merakla sorunun yanıtını bekliyor. İşte tüm detaylar.

Geçtiğimiz hafta 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, programda ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldığını söylemişti. Bu iddianın üzerine telefon ile bağlantı kuran Demet Akalın, 'Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Çünkü ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim.' sözlerini kullandı.

Ardından program ile yaşadığı sıkıntıları paylaşan ve açıklamalarına devam eden şarkıcı Demet Akalın, 'Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Kimseyi de işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşına geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın.' sözleri ile kendisini ifade etti.

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim?

Kanal D ekranlarının gündz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu Demet Akalın, programdan ayrıldığını doğruladı. Şimdi ise merakla Demet Akalın'ın yerine gelecek isim beklenmekte. Ancak hangi isim, programın sunucusu olarak yer alacağı belli olmadı.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar