Artık dikkatli olacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil özür diledi!

Artık dikkatli olacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil özür diledi!
Art arda yayınlanan taciz skandallarıyla boğuşan ünlü şovmen, sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi herkesten özür diledi ve hayranlarını sevince boğdu

Tacizle suçlanan Mehmet Ali Erbil bir kez daha gündem oldu. Artık daha dikkatli olacağını söyleyen ünlü şovmen tüm kamuoyundan özür diledi. Art arda yayınlanan ve sosyal medyayı meşgul eden taciz skandallarıyla boğuşan ünlü şovmen, sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi basının karşısına geçti ve sorumsuz davrandığı için herkesten özür diledi. Sevenlerini rahatlatan özür ile ilgili detaylar haberimizde.

Artık dikkatli olacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil özür diledi!

Yakalandığı amansız Kaçış sendromunu yenerek ikinci hayatına merhaba diyen Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay ile başlayan taciz iddialarıyla herkesi şok etti. Ünlü şovmen 12 yıl sonra konser vermeye karar veren İbrahim Tatlıses’in Belarus’taki konserinde sunuculuk yaptı. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Mehmet Ali Erbil tüm samimiyetiyle özür diledi ve hayranlarını mest etti.

İnce eleyip sık dokuyacağım

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil, 12 yıl sonra yurt dışında konser verecek olan en yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’i ilk konserinde yalnız bırakmadı. Son zamanlarda ifşa ve taciz iddialarıyla hayranalrını şok eden ünlü oyuncu gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Mehmet Ali Erbil özür dilediği açıklamasında şu cümlelerle artık daha dikkatli olacağını söyledi:  “Daha fazla ince eleyip sık dokurum artık. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. Özür diliyorum kamuoyundan yani" 

Bundan sonra yürümeyim artık!

Ünlü sunucu Erbil, "Bundan sonra da sosyal medyada yürümeyin" diyen basın mensubuna ise aynı üslupla cevap verdi. "Yürümeyim artık. Benim en büyük yürümem takibe takip...  Sosyal medyayı kapattım diyemem çünkü çok eğleniyorum. Çok oyalanıyorum" 

Aslında ne oldu?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde oynattığı Mehmet Ali Erbil'in kendisini sözlü ve görüntülü taciz ettiğini iddia ederek magazin gündemine oturmuştu. Bununla yetinmeyen Ece Ronay, mahkemeye başvurmuş ve Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı. Aynı Ece Ronay, Erbil ile görüşen nişanlısı Mehmet Bilir'le ayrıldığını da "Erkekler kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil" sözleriyle duyurarak olayı iyice kördüğüme dönüştürmüş,kafa karışıklığına yol açmıştı.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar