Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusunu Buldu

Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusunu Buldu
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programının haftalık sunucu sürecinde bu hafta ünlü isim Mehmet Ali Erbil ekrana çıkıyor.

Kanal D ekranlarında 4 sezondur yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışma ve kuşak programı Gelinim Mutfakta bu sezon ekrana ünlü isim Demet Akalın’ın sunumuyla çıkmaya başladı. Daha önce üç kez sunucu değiştiren programa son olarak sunuculuk yapan Seda Sayan’ın yerine Demet Akalın sunuculuk yapmaya başlamıştı. Ancak kanal yönetimiyle ünlü ismin anlaşamaması üzerine Demet Akalın programdan ayrılmış ve program sezon ortasında sunucusuz kalmıştı. Herkes yeni bir sunucuyla anlaşma beklerken yapımcı şaşırtan bir karar alarak programı her hafta bir ünlü ismin sunmasına karar vermişti. Demet Akalın’dan sonra sunucu olarak ekrana ünlü şarkıcı Songül Karl çıkmıştı. Songül Karlı’nın bir haftalık program sunuculuğunun ardından program bir haftalığına ünlü şarkıcı Safiye Soyman’a devredilmişti. Safiye Soyman’ın ardından yapımcı programı bir haftalığına ekranlardan uzun süre uzak kalan ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil’e emanet etmeye karar verdi.

Mali Ekranlara Dönüyor

Uzun süren bir tedavi sürecinin ardından geçtiğimiz aylarda yavaş yavaş kendine gelmeye ve yeniden eski sağlına kavuşmaya başlayan ünlü isim Mehmet Ali Erbil yaklaşık 4 yıl süren bir ekran suskunluğunu da bitiriyor. Daha önce pek çok programda sunuculuk yapan ve dizilerde rol alan ünlü isim yakalandığı hastalığın ardından yeniden sunucu olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın aldığı bir karar sonrası her hafta ünlü bir ismin sunacağı programda önümüzdeki hafta (1 – 5 Kasım) ünlü isim Mehmet Ali Erbil sunuculuk yapacak.

Tepki Aldı

Son haftalarda Ece Ronay’la yaşandığı iddia edilen olaylar sebebiyle sıklıkla magazin basınında ve sosyal medyada yer alan ünlü isim Mehmet Ali Erbil’in Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bir haftalık sunucusu olacağı haberlerine pek çok tepki geldi. Özelikle sosyal medya üzerinden Mehmet Ali Erbil’in programda sunucu olmasını istemeyenler tepkilerini dile getirdi. Ünlü isim ile Ece Ronay birbirlerini suçlayan ifadelerde bulunmuşlar ve Ece Ronay ünlü ismi kendisine tacizle suçlamış olay savcılığa intikal etmişti. Süreç devam ederken karşılıklı suçlamalar magazin basınında ve sosyal medyada sıklıkla yer almıştı.

29-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar