Oğuzhan Koç Konserinde İzdiham

Oğuzhan Koç Konserinde İzdiham
Cumhuriyet’in 98. Yıl kutlamaları sebebiyle İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin verdiği konsere ünlü isim Oğuzhan Koç katıldı ve coşkulu bir konser verdi.

Bugün tüm yurtta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlandı. 98 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk tarafından “efendiler yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz” sözleriyle ilan edilen ve kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu bugün aradan geçen 98 yılın ardından bir kez daha coşkuyla ve gururla kutlandı. Ülkenin birçok yerinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetin 98. Yıl dönümü kutlanırken pek çok yerde pek çok şarkıcı sahne aldı ve sevenlerine coşkulu anlar yaşattı. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin organize ettiği Cumhuriyet kutlamaları ise her yıl olduğu gibi bu yılda yine coşkuyla kutlandı. Özellikle pandemiden sonra konserlerin serbest bırakılmasıyla Zeytinburnu Belediyesi de ilçede yaşayanlara ve İstanbullulara coşkulu bir Cumhuriyet kutlaması yaşattı. Zeytinburnu İlçesinde verilen konserde genç şarkıcı Oğuzhan Koç sahne aldı ve sevenlerine coşkulu bir Cumhuriyet konseri yaşattı.

Binlerce İnsan Alanı Doldurdu

Cumhuriyet’in 98. Yılı şerefine İstanbul Zeytinburnu Belediyesince konser verildi. Ünlü ve genç şarkıcı Oğuzhan Koç’un sahne aldığı konserde binlerce insan konser alanını doldurdu. Konserde ünlü isme eşlik eden binlerce insan Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünü doyasıya yaşadı. Ünlü isim Oğuzhan Koç’un sahneye Türk Bayrağı ile çıkması ve ilk şarkı olarak da Onuncu Yıl Marşını söylemesi alanı dolduranları coşturdu. Ellerinde Türk Bayrakları ile marşa eşlik eden kalabalık ayrıca zaman zaman izdiham yaşanmasına sebep oldu. Sahnede kaldığı yaklaşık 2 saat süresince eski ve yeni şarkılarıyla sevenlerini ve konser alanını dolduranları coşturan ünlü isim Oğuzhan Koç ayrıca yaptığı konuşmada duygularını paylaştı. Oğuzhan Koç “Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyetin ilanının ve güzel ülkemizin de 98. Doğum gününü sizlerle kutlamaktan çok mutlu ve heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

İzdiham Yaşandı

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 98. Yıl dönümü sebebiyle verdiği konser süresince alanı dolduranlarla birlikte eski ve yeni şarkılarını seslendiren ünlü isim Oğuzhan Koç yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Sevenlerinin de zaman zaman eşlik ettiği Oğuzhan Koç konser bitiminde sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Ancak pek çok insanın fotoğraf çektirmek istemesi sebebiyle kısa süreli bir izdiham yaşandı. İzdiham emniyet yetkililerinin müdahalesiyle kısa sürede engellendi.

30-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar