Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Ertelendi

Misafir Dizisinin Yayın Tarihi Ertelendi
Fox Tv ekranlarında yeni başlayacak dizilerden biri olan ve Med Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan Misafir’in yayın tarihi ertelendi.

Fox Tv ekranlarında yayına başlayacak olan ve kanalın Perşembe akşamlarını emanet etmeye hazırlandığı yeni dizilerden Misafir seyirci tarafından merakla bekleniyor. Ünlü oyuncular Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u aynı karede birleştirecek olan dizi yabancı bir diziden uyarlama olarak ekrana gelecek. Hazırlık süreci ve çekim aşamasının ardından yayın kararı için gün verilen diziden ne yazık ki kötü haber geldi. Daha önce 4 Kasım olarak belirlenen dizinin yayın tarihi bir hafta ertelendi ve dizinin ilk bölüm yayın tarihi 11 Kasım olarak belirlendi. Kanal tarafından ya da yapım şirketi Med yapım tarafından dizinin ertelenme kararıyla ilgili bir açıklama yapılmazken bu kararın arkasında dizinin tanıtımının yeterince yapılmamış olmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Misafir Ertelendi

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Misafir Fox Tv ekranlarında yayın için gün saymaya başladı. Daha önce 4 Kasım olarak belirlenen yayın tarihi kanal tarafından bir hafta ertelenerek 11 Kasım’a alındı. Bu kararın arkasında dizinin tanıtımının sosyal medya ve değişik mecralarda yeterince yapılamamış olmasının etkisi olduğu söylenirken bu karara diziyi heyecanla bekleyenler ise tepki gösterdi. Oyuncu kadrosunda birçok ünlü ismi barındıran dizinin yeni yayın tarihi olarak 11 Kasım Perşembe belirlendi ve bu tarih kanalda yayınlanmaya başlandı. Kanalın önemli yapımları arasında gösterilen dizi bu sezon yeni dizilerinde hüsran yaşayan kanal için de bir umut olarak görülüyor.

Misafir Konusu ve Oyuncuları

Fox Tv ekranlarında yeni yayın tarihi 11 Kasım Perşembe olarak belirlenen Misafir Dizisi Med Yapım tarafından hazırlanıyor. Yabancı bir diziden uyarlanan dizi de pek çok ünlü isim yer alıyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’nun Sultan Melikşah’ını canlandıran Buğra Gülsoy, ekranlara uzun süre ara veren Hazal Kaya, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural ve Zeyno Asya Orçin dizide rol alan isimlerden. Dizi travmatik bir çocukluk geçiren genç bir kadının eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir babayla karşılaşmasını ve başlayan hikayelerini konu alıyor. Misafir 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

29-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar