Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? (17 mayıs 2019)

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? (17 mayıs 2019)
Kanal D'nin en çekişmeli yarışması Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 17 Mayıs cuma günü 5 altın bilezik kim kazandı?

Kaynanalar ve gelinlerin kıyasıya bir mücadelenin içerisine girerek yarıştığı yarışma Gelinim Mutfakta'da bu hafta neler oldu? 17 Mayıs Cuma günü Gelinim Mutfakta'ya kim veda etti? Bir isim yarışmaya veda ederken 5 altın bileziğin sahibi kim oldu? İşte detaylar..

Kanal D ekranlarının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün (17 Mayıs 2019 Cuma) eleme heyecanı yaşandı. Gündüz kuşağında yer alan yarışmayı yakından takip eden ev hanımları 'Gelinim Mutfakta'da bugün kim elendi? haftanın birincisi kim oldu?' sorularının yanıtlarını aramaya başladılar. Gelinim Mutfakta'nın bugünki bölümünde Gelinler tatlı yaptı. Tatlıların beğendirmek için hem de haftanın birincisi olmak için büyük emek verdiler. Günün sonunda ise haftanın birincisi ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bir hafta sonunda en yüksek puanları toplayan gelin - kaynana 5 altın bileziğin sahibi olurken, diğer yandan da en düşük puanı alan bir gelin - kaynana yarışmaya veda etti. Peki bu isimler kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA GÜLCAN BİRİNCİ OLDU!

Gelinim Mutfakta' bugün 305. bölümü ile ekranlara geldi. Sevim-Güngör Üzüm, Reyhan-Ezgi Yıldırım, Nesibe-Ceren Karakaya ve Besime-Gülcan Ekinci çiftleri 'muhallebili çıtır baklava' tatlısı ile yarıştılar. Zorlu bir mücadelenin ardından kaynanalar gelinlerin yaptıkları 'muhallebili çıtır baklava' tatlısının tadına baktılar. Gün sonunda ise tatlısı en çok puanı alan Güngör, çeyrek altının sahibi oldu. Genel bir haftanın puan durumuna göre de hem haftanın birincisi hem de yarışmaya veda eden isim belli oldu. Haftalık genel puan değerlendirmesi sonucunda 49 puan elde eden gelin Ceren yarışmaya veda eden isim oldu. Yarışmanın fenomen gelini Ezgi ise bu hafta toplam da 58 puan elde ederek üçüncülük koltuğuna oturdu. Gülcan ise 68 puan alarak haftanın birincisi oldu. Haftanın birincisi olan Gülcan 5 altın bileziğin sahibi oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 16 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren: 9 puan

Ezgi: 12 puan

Gülcan: 13 puan

Güngör: 14 puan

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS PUAN DURUMU

Güngör: 15

Ceren: 5

Gülcan: 18

Ezgi: 12

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren: 8 puan

Güngör: 9 puan

Gülcan: 14 puan

Ezgi: 15 puan

.

 

17-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar