'Benimle Söyle' neden yok?

'Benimle Söyle' neden yok?
Fox Tv'nin en yeni ses yarışması 'Benimle Söyle' neden yok? 'Benimle Söyle' yarışması yayın akışından kaldırıldı. Yarışma bir daha yayınlanmayacak mı?

Daha geçtiğimiz haftalarda izleyicisi ile buluşan en yeni ses yarışması 'Benimle Söyle' yayın akışından kaldırıldı. Benimle Söyle neden yok? Yeni yarışma neden daha ilk haftalardan yayın akışından kaldırıldı?

BENİMLE SÖYLE BEKLENİLENİ VEREMEDİ!

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz haftalarda start verdiği ses yarışması Benimle Söyle, Kanal D'nin bugün ki yani 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayın akışından kaldırıldı. Benimle Söyle isimli ses yarışmasının olduğu saate Çarkıfelek programı koyuldu. Büyük bir heyecanla 'Benimle Söyle'nin yeni bölümünü bekleyen izleyici yayın akışında yapılan bu değişikliğe çok şaşırdı. Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Enis Arıkan'ın yaptığı ses yarışması Benimle Söyle daha yayınlanmadan önce çok ses getiren reklam ve fragmanlarla izleyicinin gözünü boyamıştı. Fakat Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu ses yarışması ilk bölümünden itibaren istenilen performansı sergileyemedi. 

Reytinglerde beklenen performansı sergileyemeyen ses yarışması Benimle Söyle'nin akıbeti ne olacak? diye düşünürken yaşanan bu gelişme akıllarda soru işareti bıraktı. Reytinglerde alt sıralara yerleşen yarışmaya geçtiğimiz hafta katılan Eftalya Fettahoğlu Emirmiran adlı yarışmacı damgasını vurmuştu. Hem 100 kişiden oluşan jüri üyelerini hem de ekranları başındaki izleyicilerin ağızını açıkta bırakmıştı. Bu yarışmacı ile büyük sükse yaşayan programın düzelmesi beklenirken işler kötüye gitti. Ve 18 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı saat 20.00 de Benimle Söyle adlı yarışmanın yeni bölümü olması gerekirken aynı saatlere televizyon ekranlarının en soluklu eğlence yarışması Çarkıfelek yerini aldı. Bu hafta ekranlara gelmeyecek olan yapımıın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama yada bilgi bulunmuyor. Hal böyle olursa yarışmanın erken final yapması kaçınılmaz olur. İşte Kanal D ekranlarının bugün ki yayın akışı programı..

18 mayıs 2019 Cumartesi Kanal D yayın akışı

  • 07:00 - YILBAŞI AİLESİ

  • 08:45 - EYLÜL ÖZTÜRK İLE HEY ANNE - YENİ BÖLÜM

  • 09:45 - MAGAZİN D CUMARTESİ - YENİ BÖLÜM

  • 13:00 - ARDA'NIN RAMAZAN MUTFAĞI - YENİ BÖLÜM

  • 14:00 - ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 - TEKRAR

  • 16:00 - ZALİM İSTANBUL - TEKRAR

  • 18:45 - KANAL D HABER HAFTA SONU

  • 20:00 - ÇARKIFELEK - YENİ BÖLÜM

  • 22:30 - SİVİL CEPHE

18-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar