Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 24 Mayıs 2019

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 24 Mayıs 2019
Gelinim Mutfakta'da bu hafta neler yaşandı? Hangi gelin kaç puan alarak haftanın birincisi oldu yada hangi gelin oldu? İşte sonuçlar..

Kanal D ekranlarının sevilen gelin - kaynana programı Gelinim Mutfakta'da bu hafta neler oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta ailesine kim veda etti? Kim en yüksek puanı alarak 5 altın bileziğin sahibi oldu? İşte 24 mayıs 2019 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gündüz kuşağı programlarının en rekabetlisi olan Gelinim Mutfakta her hafta olduğu gibi bu hafta da soluk kesmeden devam etti. Gelinlerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada kaynanalar sonucu belirliyor. Gününün sonunda yaptığı yemekler ile kaynanalardan en yüksek puanı alan gelin 1 çeyreğin sahibi oluyor. Hafta sonundaki puanlama durumlarına göre ise hafta birincisi seçiliyor. Haftanın birincisi olan gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Peki bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasının kazananı yani 5 altın bileziğin sahibi kim oldu? Hangi gelin Gelinim Mutfakta'ya veda etti? Bu hafta ki puan durumu nasıl oldu? İşte gelinlerin kaynanalardan aldığı puan tablosu..

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 

24 Mayıs puan durumları, gün birincisi ve elenen yarışmacısı belli oldu. Güngör, Ezgi, Vahide ve Gülcan’ın puanları ne oldu? Bu hafta boyunca kaynanalardan düşük puan alan Gülcan - Besime çifti yarışmaya veda mı edecek? Her gün olduğu gibi final günününde de kıyasıya bir mücadelenin içerisine giren gelinler, kaynanalardan paunları topladı. Final gününün sonunda toplam 14 puan alarak çeyrek altının sahibi Ezgi oldu. Ezgi'nin bugün birinci olması puan durumunu hangi yönde etkiledi? Fatih Ürek'in fenomen programında Gelinim Mutfakta'da bu hafta en düşük puanı alan gelin ise toplam 50 puan alan Güngör - Sevim çifti oldu. Bu hafta aldığı puanlar ile elenmesi beklenen Gülcan - Besime çifti 54 puanla son anda kurtuldu. Güngör ve Nazlı hanımın Gelinim Mutfakta'dan ayrılması hem rakipleri hem de yapım ekibinde hüzünle karşılandı. Bakalım 24 mayıs 2019 Cuma günü elenen Güngör ve Nazlı'nın yerine kim gelecek? 

20 mayıs 2019 Pazartesi : Günün en düşük puanını alan  9 puanla Gülcan oldu. En yüksek puanını alan ise 15 puanla Vahide oldu. 

21 mayıs 2019 Salı : Günün en düşük puanını alan Gülcan oldu. En yüksek puanını alan ise Vahide oldu. 

22 mayıs 2019 Çarşamba : Günün en düşük puanını alan Gülcan oldu. En yüksek puanını alan ise Vahide oldu. 

23 mayıs 2019 Perşembe : Günün en düşük puanını alan Güngör oldu. En yüksek puanını alan ise Ezgi oldu. 

24 maysı 2019 Cuma : Günün en düşük puanını alan Güngör oldu. En yüksek puanını alan ise Gülcan oldu. 

24-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar