Gelinim Mutfakta'da işler değişti. Bu haftanın birincisi kim oldu? (31 Mayıs 2019)

Gelinim Mutfakta'da işler değişti. Bu haftanın birincisi kim oldu? (31 Mayıs 2019)
Kanal D ekranlarının heyecan dolu yarışması Gelinim Mutfakta da bu hafta süpriz bir gelişme yaşandı. İşte 31 Mayıs Cuma'nın kazanan ve elenen isimi..

Her hafta kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta işler değişti. 31 Mayıs Cuma günü Gelinim Mutfakta'nın birincisi Gülcan mı? Ezgi mi? Vahide mi? yoksa Yasemin mi? oldu. Bir gelin 5 altın bileziğe sahip olurken, yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte 31 Mayıs 2019 Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu..

Heyecan dolu bir haftayı geride bırakan Gelinim Mutfakta'nın son puan durumu nasıl oldu? Bu haftanın kazanan isimi aldığı puan ile diğer rakiplerine büyük fark attı. Kaynanaların yaptığı strateji gelinlerin puanlarını büyük etkiledi. Kanal D'nin sevilen yarışmasına geçen haftalarda Güngör'ün elenmesi ile yarışmaya katılan Vahide ve Güller hanım programı alt üst etti. Kaynanalardan hafta boyunca yüksek puan alan Vahide çeyrek altınların sahibi oldu. Yeni gelin Vahide yüksek puanları alırken, fenomen gelin adaylarından Gülcan ise aldığı düşük puanlar ile sinir krizi geçirdi. Bu puan durumlarının ardından Gelinim Mutfakta'nın fenomen gelini Vahide mi olacak? sorusunu akıllara getirdi. Peki bu hafta boyunca en yüksek puanı alıp, 5 altın bileziğin sahibi kim oldu? Gelinim Mutfakta'ya veda eden isim Gülcan mı oldu? İşte 27 mayıs - 31 mayıs arası gelinlerin puan durumları nasıl oldu?

28 mayıs 2019 puan durumu:

Günün en yüksek puanını alan gelini "16 puanla Vahide" olurken, günün en düşük puanını ise "9 puanla Ezgi" oldu.   

29 mayıs 2019 puan durumu:

Günün birincisi 16 puan toplayan Vahide olurken, en düşük puanını ise 6 puanla Yasemin oldu.

30 mayıs 2019 puan durumu:,

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altını kazanan yarışmacı ise 15 puanla Ezgi olurken, günün en düşük puanını alan isim 6 puanla Yasemin oldu. 

31 mayıs 2019 Cuma finalinde kim birinci oldu? Kim elendi?

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı haftasonunda kazanan isim belli oldu. Kolay baklava ile yarışan gelinler, kaynanalardan kaçar puan aldı? Gün sonunda yaptığı Kolay Baklava'dan en düşük puanı Yasemin aldı. 3. isim ise Gülcan gelin oldu. Hafta değerlendirmesi ile toplamda 72 puan ile Vahide oldu. Elenen isim ise Yasemin oldu. Bakalım elenen Yasemin gelinin yerine kim gelecek?

01-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar