Gelinim Mutfakta’nın Yeni Sunucusu Belli Oldu

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Sunucusu Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta’nın yeni sunucusu ünlü isim Nursel Engin Oldu.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve kanalın 4 sezondur ekranlarda olan kuşak programı Gelinim Mutfakta bu sezonda seyirciye keyifli ve çekişme dolu bir program seyrettiriyor. Hafta içi her gün yayınlanan ve yemek yarışma türünde ele alınan program gelin ve kaynanaların stüdyoda birlikte rakip adaylara karşı yarışmalarını ve haftanın birincisi olarak ödül olan bilezikleri almalarını amaçlıyor. Program hafta içi beş gün boyuncu be gelin ve kaynanayı programda buluştururken birinci olan haftanın son günü olan Cuma gününde aldığı puanlara göre ödülünü alırken sonuncu ise ne yazık ki programa veda ediyor ve yerine bir sonraki hafta yeni bir gelin ve kaynana geliyor. Her hafta bir ünlü ismin sunduğu programı bu hafta sunacak isim olarak ise Nursel Engin belirlendi. Ünlü isim Gelinim Mutfakta’yı bu hafta 8 – 12 Kasım tarihleri arasında sunacak.

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Sunucusu Nursel Engin Oldu

Bu sezon 4. sezonuyla ekrana gelen ve Kanal D’nin sevilen yarışma ve kuşak programı Gelinim Mutfakta yeni konsepti gereği her hafta bir sunucuyla yayın hayatına devam ediyor. Demet Akalın’ın sunuculuktan ayrılmasıyla birlikte yapımcı tarafından her hafta bir ünlü isme sunuculuk verilmeye başlanan programda bu güne kadar ilkönce Songül Karlı ardından Safiye Soyman ve Mehmet Ali Erbil sunuculuk yaptı. Geçen hafta ünlü isim Mehmet Ali Erbil’in sunduğu programın önümüzdeki haftaki sunucusu ise ünlü isim Nursel Engin oldu. Önümüzdeki hafta beş gün boyunca ünlü isim Gelinim Mutfakta’nın sunucusu olacak.

Nursel Engin Kimdir?

Gelinim Mutfakta’nın 8 Kasım ile 12 Kasım tarihleri arasındaki yeni sunucusu olan Nursel Engin 30 Temmuz 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Engin, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından hayata atılan Nursel Engin ilk olarak Var mısın Yok musun adlı yarışma programı ile adını duyurmaya başlamıştır. Ünlü isim Nursel Engin yarışmanın ardından Cam Kırıkları dizisinde rol almış bu dizinin ardından da Mutfağım adlı programla ekranlarda yer almıştır. Son olarak Nursel Engin Nusel’in Mutfağı adlı programda sunuculuk yapmıştır. Ünlü isim 8  - 12 Kasım tarihleri arasında Kanal D ekranlarında yayınlanacak Gelinim Mutfakta’nın sunucuğunu yapacaktır.

06-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar