Sadakatsiz Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katılıyor

Sadakatsiz Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katılıyor
Kanal D ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla seyirci karşısına gelen Sadakatsiz her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Bir uyarlama dizi olan Sadakatsiz kanalın en çok seyredilen yapımlarından olurken aynı zamanda da birbirinden ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Med Yapım tarafından hazırlanan Sadakatsiz evli bir çiftin birbirini aldatmasıyla başlayan ve sonrasında boşanmalarına varan hikayeyi ele alıyor. Kanal D’nin ikinci sezonunda olan ve bu sezonda yine reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan dizisi Sadakatsiz özellikle bu sezon kadrosuna katılan Berkay Ateş ile yeni bir hikayeye başladı. Bu hikaye ile seyirciyi kendisine çekmeyi başaran dizinin oyuncu kadrosuna ise yeni hikayelere göre oyuncular katılmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise son olarak güzel ve genç oyuncu Aslı Orcan dahil oldu.

Aslı Orcan Sadakatsiz’de

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Med Yapım imzalı Sadakatsiz bu sezon hikayesine yeni katılan Berkay Ateş ile devam ediyor. Oldukça heyecanlı bir hikaye haline gelen ve Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş’in hikayesine ise yeni bir oyuncu dahil oluyor. Hafızasını kaybede Aras’ın geçmiş hayatında var olan Leyla hafızasını kaybettiği yeni hayatında da karşısına çıkacaktır. Bu durum yeni bir hikayeye ilk giriş olurken özellikle Aras ve Asya arasında başlayan ilişkiyi derinden etkileyecek ve Leyla hikayede yeni kırılmalara sebep olacaktır. Dizinin tüm hikayesini etkileyecek ve bütün karakterlerin hayatına değecek olan Leyla’yı ise güzel oyuncu Aslı Orcan’ın canlandıracağı öğrenildi.

Aalı Orcan Kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Leyla karakterine hayat verecek olan Aslı Orcan 27 Mayıs 1980 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümünden mezun olan gen isim daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu konuda eğitimler almıştır. Oyuncu ilk olarak Sır Kapısı adlı yapımla seyirci karşısına çıkmış ve ardında pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Sır Kapısı

·         Hekimoğlu

·         Burçak Tarlası

·         Çapkın

·         Sensiz Olmuyor

·         Kaybolan Yıllar

·         İki Yabancı

·         Ateş ve Barut

·         Cam Kırıkları

·         Aile Saadeti

·         Karadayı

·         Med Cezir

Bulunmaktadır.

06-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar