Gelinim Mutfakta’yı Önümüzdeki Hafta Hangi Ünlü İsim Sunuyor

Gelinim Mutfakta’yı Önümüzdeki Hafta Hangi Ünlü İsim Sunuyor
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu Safiye Soyman oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın önümüzdeki haftaki sunucusu belli oldu. Şimdiye kadar dört ünlü ismin (Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Seda Sayan, Demet Akalın) sunduğu ve ancak hiçbirinin programda kalıcı olmadığı Gelinim Mutfakta en sonunda her hafta bir isim tarafından sunulmaya başlanmıştı. Bu sezon ünlü isim Demet Akalın tarafından sunulmaya başlayan ancak daha sonra kanalla anlaşamadığı iddia edilerek programdan ayrılan ünlü ismin yerine yapımcı yeni bir sunucu bulmak yerine her hafta bir ünlü ismin programı sunmasına karar vermişti. İlk olarak geçtiğimiz haftadan itibaren başlayan bu süreçte ünlü şarkıcı Songül Karlı programı sunmuştu. Önümüzdeki hafta 25 – 29 Ekim tarihlerinde ise programın sunuculuğunu bir başka ünlü isim olan Safiye Soyman sunacak.

Gelinim Mutfakta’nın Haftalık Sunucu Ünlü İsim Safiye Soyman Oldu

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve kanalın gün içi kuşağında en çok reyting alan yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezona Demet Akalın’ın sunuculuğunda başlamış ancak bu ismin programdan ayrılmasıyla haftalık sunucu planlamasına gitmeye karar vermişti. Yapımcı tarafından belirlenecek ünlü isimler anlaşma sağlandığı takdirde haftalık olarak programı sunacaktı. İlk isim Songül Karlı geçen hafta ilk kez bu planlamayla sunuculuk yapmış ve Cuma günü de sunuculuğu sona ermişti. Yeni haftanın sunucusu ise ünlü sunucu, şarkıcı Safiye Soyman oldu. Kanal D ekranlarında programın yeni sunucusuyla olan fragman yayınlanırken seyirci Safiye Soyman’ın programdaki performansını merak etmeye başladı.

Safiye Soyman Kimdir?

Magazin basını ve müzik dünyasın ünlü ismi olan Safiye soyman 1961 yılında Bolu’da dünyaya gelmiştir. ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik dersleri alan ünlü isim daha sonra Ankara Devlet Klasik Müziği Korosunda görev almıştır. Daha sonra gazinolarda sahneye çıkmaya başlayan Safiye Soyman pek çok albüme imza atmıştır. Bu albümler

·         Bir Yorumda Benden

·         İşte Benim Dünyam

·         Safiye Soyman İlahiler

·         İkinci Bahar

·         Herkes Dinlesin

·         Yine Benden Dinleyin

·         Hani Gittin ya

Adlarını taşımaktadır

23-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar