Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölüm izle
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölüm izle; 12 Ocak Perşembe 25. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisini tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan ve Ayşe Kırca’nın yer aldığı BKM Film imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu sezonun flaş yapımları arasında yer almayı başardı. Aldığı reytinglerle büyük sürpriz yaratan ve kanalının yüzünü güldüren dizi ünlü isim Gani Müjde tarafından kaleme alınıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğun dizi polisiye – Suç ve aşk türünde ele alınıyor. Her hafta Perşembe akşamları ekrana gelen ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi özellikle genç seyirci kitlesini kendisine bağlamayı başardı. Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. Yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

BKM Film tarafından hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi her Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gizem, Aslı sayesinde yaşadığı acıyı biraz olsun unuturken Servet’in ofisine yaptığı ziyaret aklına bazı şüpheleri düşürür. Sadi ise artık Songül’le aynı odada kalmak ister ve bunun için elinden geleni yapar. Ancak Sadi’nin Songül’ü ikna etmesi kolay olmayacaktır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan başarılı ve reytingi yüksek dizilerden olan gelsin hayat Bildiği Gibi BKM Film tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin 12 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde olaylar yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde Serdar’ın, avukatı Vedat’ın adresinde bulunmaması Taylan ve Songül’ü hiç alışık olmadıkları bir dünyayı ziyaret etmelerine sebep olur. Taylan ve başsavcı ulaştıkları delillerle bazı gerçeklerin farkına varır. Sadi ve Songül ise yarım bıraktıkları ziyareti tamamlamak üzere röportaj için Servet’in köşküne gelirler. Köşkteki tek silahlı kişinin Servet olmaması Sadi ve Songül’ü zor bir durumda bırakır. Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. Yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar