Kanal 7 Yeni Bir Günlük Diziye Başlıyor

Kanal 7 Yeni Bir Günlük Diziye Başlıyor
Günlük dizileriyle sektöre farklı bakış açısı kazandıran Kanal 7 ekranlarında seyirciler yeni bir günlük dizi ile buluşacak. Fedakar yakında Kanal 7’de ekrana gelecek.

Sektöre günlük dizi gerçeğini kabul ettiren ve bugüne kadar yayınladığı günlük dizilerde büyük başarılar elde eden Kanal 7 bu alanda diğer kanallara örnek oldu. Kanal 7’nin ardından sırasıyla bütün kanallar günlük dizileri yayın akışına koymaya başladı ve sektör bu anlamda yeni bir tür kazanmış oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen ve özellikle off prime time kuşağında yayınlanan günlük diziler bu anlamda kanalların adeta kurtarıcısı oldu. Halen birbirinden iddialı günlük dizileri hafta içi her gün prime time ve off prime time kuşağında yayınlayan Kanal 7 bu dizilerden oldukça iyi sonuçlar alıyor. Aynı zamanda yurt dışı satışlarında da büyük başarılar ve gelirler elde eden kanal yeni bir günlük dizinin hazırlıklarını ise Süreç Film aracılığı ile devam ettiriyor. Mart ayı içinde ekrana gelmesi beklenen projenin çekimlerinin çok kısa bir sürede başlayacağı öğrenilirken dizinin cast çalışmalarında ise sona gelindiği öğrenildi.

Fedakar Çok Yakında Kanal 7’de

Kanal 7 ekranlarında çok yakında yeni bir günlük dizi seyirciyle buluşacak. Süreç Film tarafından hazırlıkları süren ve cast çalışmalarında sona gelinen Fedakar adlı yeni günlük dizinin aşk, dram ve aile türünde olacağı öğrenildi. Kanalın en çok başarı elde ettiği günlük diziler arasında olması beklenen ve konusuyla dikkatleri çeken dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak’ın oturacağı öğrenildi. Dizinin oyuncu kadrosunda ise genç ve başarılı bir oyuncu grubunun yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

-      Berkay Veli

-      Aybüke Yılmaz

-      Doğaç Meriçliler

-      Mihriban Er ve

-      Kahraman Sivri yer alacak.

Fedakar Konusu Ne?

Süreç Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Fedakar dizisinin çarpıcı bir hikayesi bulunuyor. Dizide, annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir abladır. Elif zorluklarla dolu bir hayat sürerken küçük kardeşi Narin’i kaybeder ve yanında sadece Sefer kalır. İki kardeş zorluklarla dolu hayatlarında birbirine tutunurken Elif, hiç beklemediği bir anda kardeşi Sefer’in katil olduğu iddiasıyla yıkılır. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden olan Karaca Holding’in tek veliahdı Tarık’ın mutlu ve huzurlu hayatı ise, canı gibi sevdiği ablasının öldürülmesiyle bir anda değişir. Yakında çekimlere başlayacak olan Fedakar çok yakında Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

12-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar