Camdaki Kız 64. bölüm izle

Camdaki Kız 64. bölüm izle
Camdaki Kız 64. bölüm izle; Kanal D ekranlarının dizisi Camdaki Kız 64. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Camdaki Kız 64. bölüm ile ilgili tüm detaylar.

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün ardından gözler yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölüme çevrildi. Peki annesini kaybetmenin acısını yaşayan Nalan'ı neler bekliyor? İşte tüm ayrıntılar.

Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Feri Baycu Güler, Enes Arıkan, Hamza Yazıcı ve Tamer Levent’in yer aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız, 64. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanarak ekranlara taşınan Camdaki Kız dizisini OGM Pictures tarafından yayınlanmaktadır. Yayınlandığı her bölümde reyting sıralamalarında ilk sırada yer almayı başaran Camdaki Kız dizisi, dramın yanı sıra gerilim dolu sahneleriyle de tüm dikkati üzerine topluyor.

Camdaki Kız 64. bölüm izle

64. yeni bölümü ile seyircisyle buluşacak olan Camdaki Kız dizisini canlı izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarının muhteşem dizisi Camdaki Kız geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde Nalan'ın annesi Feride karakteri haytına son vermişti. Nalan'a sakladığı tüm sırları ve tüm geçmişi açıklayan Feride, hayatına son vererek diziye veda etmişti. Öte yandan tüm gerçekleri öğrenen Nalan'ı yepyeni bir hayat beklemektedir. Aslında gerçek anne ve babasının başkas olduğunu öğrenen Nalan'ı bambaka bir hayat beklemektedir. Feride'nin ölümü ile sarılan Nalan büyük bir boşluğun içerisine düşecektir. Hayri'nin yaptıkları ise Muzo ile karşı karşıya getirmişti. Şimdi ise Nalan'ı yepyeni bir hayat beklemektedir.

Camdaki Kız 64. bölümde neler olacak?

Annesini kaybeden Nalan, büyük bir yıkım yaşayacaktır. Feride'nin ölümünü fırsata çeivren Hayri, Nalan'a yaklaşmaya başlar. Ancak Nalan bu durum karşısında tepkisini gösterecektir. Nalan'ın asıl babası Metin ise, Feride'nin ölümünün ardından kızına kavuşmak için harekete geçecektir. Nalan ise teselliyi babasında değil, Muzo'nun kollarında arayacaktır. Sedat ise herşeyden ve herkesten bağımsız arkadaşları ile bir mekanda eğlenmeye devam edecektir.

Camdaki Kız bu akşam 64. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluşacak.

11-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar