Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. bölüm izle
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. Bölümde Sadi ve Songül iki odadan birini yatak odası yapmak ister Ancak Songül ve Sadi kendi odasını bırakmaya yanaşmaz

Show TV'nin en sevilen yapımlarından biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26 Ocak Perşembe günü 27. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Perşembe akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Show Tv dizisinde Ertan Şaban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş gibi usta oyuncular rol alıyor. Sadi ve Songül’ün birbirinin arkasından iş çevirdiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, dizide yaşanacak gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. bölüm izle

Show TV‘nin BKM imzalı dram ve aşk dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. Bölümü 26 Ocak Perşembe günü saat 20.00‘de ekrana geliyor. Senaryosu ve proje tasarımı Gani Müjde‘ye ait olan dizide Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan başrolleri paylaşıyor. Sadi ve Songül’ün aralarındaki ilişkiyi ilerletmeye karar verdiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler rol alıyor.

Sadi ve Songül yatacak yer bulamıyor

26 Ocak Perşembe akşamı Show Tv’de izleyicisiyle buluşacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. Bölümde Sadi ve Songül iki odadan birini yatak odası yapmak ister. Ancak Songül ve Sadi kendi odasını bırakmaya yanaşmaz. Oda sorununu çözmek için birbirinin arkasından iş çeviren ikili plan yaparlar ancak beklenmedik gelişmeler sonucu ikisi de akşam yatacak bir yatak bulamaz. Diğer taraftan Buğra ve Derya’nın tanışmasını isteyen Meltem, Yaver’i zor durumda bırakır. Yaver buluşmayı erteleyebilecek mi? Zülfikar’ın tavsiyelerine uyan Melek, eşyalarını toplamak için geldiği evde Celal’in çocuklarıyla karşılaşır.

Kafede olay çıkıyor

Bu arada aradığı işi bulan Aylin daha ilk gününde çalıştığı yere gelen davetsiz misafirler yüzünden zor anlar yaşar. Kafede ortalık birbirine girerken Aylin onu zor durumdan kurtaran Araz’la yakınlaşır. Hem Gizem’e hem de Aylin’e yakınlığını açıklamak zorunda kalan Araz bir karar verme aşamasındadır. Köşkteki içi para dolu bavulu isteyen Servet, adamlarıyla Sadi’yi beklemektedir. Elindeki parayla geçmişte kendisini üzen herkesten intikam almak isteyen Gizem’in planının devreye girdiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. Yeni bölümü 26 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Show Tv’de. Keyifli seyirler.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar