Camdaki Kız 66. bölüm izle

Camdaki Kız 66. bölüm izle
Camdaki Kız 66. bölüm izle; Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 66. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Camdaki Kız 66. bölüm izle; OGM Pictures öncülüğünde ekranlara taşınan Camdaki Kız, her hafta Perşembe günleri seyircisi ile buluşuyor. 26 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan Camdaki Kız 66. bölümde neler yaşanacağı oldukça merak ediliyor. Nalan'ın yer aldığı çıkmaz yolda ne karar vereceği en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki Nalan, Hayri ile Sedat arasında seçim yapacak mı? İşte tüm ayrıntılar.

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Camdaki Kız 66. yeni bölüm full HD kesintisiz izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız.

Camdaki Kız 66. bölüm izle!

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergenç ve Cihangir Ceyhan gibi oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız, Güseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanarak ekranlara getirilmektedir. Dram ile gerilim sahnelerinin aynı dizide yer alması ile birlikte muhteşem bölümlere sahip olan Camdaki Kız, 26 Ocak Perşembe günü 66. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 

Camdaki Kız 66. yeni bölümde Nalan, Hayri ile geçirdiği gecenin pişmanlığını yaşamaktadır. Annesi Feride'nin ruhu ile hesaplaşan Nalan'ı daha zor günler beklemektedir. Sedat, her ne kadar Nalan'ı takip etmeye kararlı da olsa, Nalan ile Hayri bir araya gelmekten vazgeçmiyor. Sedat, Nalan ile Hayri'yi bir mekanda otururken yakalıyor. Öte yandan Muzo, Hayri'yi son kez uyarmak için evine gider ancak Muzo'nun uyarıları Hayri'yi durdurmayacaktır. Selan ile Emir aynı mekanda eğlenmeye devam ederler. Gülcihan her ne kadar bu durumu durdurmaya çalışsa da Emir'in Gülcihan'a söyledikleri akıl alır gibi değildir. Metin kızı Nalan'a babası olduğunu söylemek için türlü yollara başvurmaktadır.

Camdaki Kız geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Camdaki Kız geçtiğimiz hafta Nalan ile Hayri, tm engellere rağmen bir geceyi birlikte geçirirler. Ardından derin bir pişmanlık yaşayan Nalan, Sedat ile Hayri arasında seçim yapmak zorunda kalır. Metin ise kızına ulaşmak için türlü yollara başvurur.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile her Perşembe akşamı sizlerle olmaya devam ediyor.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar