Berna Üçkaleler ‘Yürek Çıkmazı’nda

Berna Üçkaleler ‘Yürek Çıkmazı’nda
Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu ‘Yürek Çıkmazı’ dizisine Psikolog Şermin karakteriyle Berna Üçkaleler katılıyor

TRT’nin ‘Yürek Çıkmazı’ dizisine yeni katılan isim kim? ‘Yürek Çıkmazı’nın yürek yakan hikayesi nedir? ‘Yürek Çıkmazı’nın yapımcısı ve yönetmeni kim? Dizi hangi romandan uyarlandı? Diziyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda.İşte detaylar…

Berna Üçkaleler ‘Yürek Çıkmazı’nda

TRT ‘nin sevilen dizisi ‘Yürek Çıkmazı’ sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu ‘Yürek Çıkmazı’ dizisine Psikolog Şermin karakteriyle Berna Üçkaleler katılıyor. Başarılı çıkışını sürdüren TRT dizisine Üçkaleler 13. bölümden itibaren katılacak. Ve özellikle aile içi şiddet konusunda aydınlatıcı bir danışman rolünü üstlenecek.

Dizinin konusu

Atike Hınçlıer’in aynı isimli romanından televizyona uyarlanan dizi için TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı “Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak!” ifadelerini kullandı. Tek başına bir kadının çocuklarıyla hayatta ve ayakta kalma mücadelesi anlatılırken diğer tarafta alkolizm, kişilik bozukluğu, şiddet kaynaklı pişmanlıkların uçuruma sürüklediği bir adamın acıklı hikayesi dikkat çekiyor.

Dizinin yapımcısı ve senaristi kimdir?

Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Vimler Özçınar ve Ayla Hacıoğulları’ndan oluşan bir ekip kaleme alıyor. Dram türündeki dizi 1 Kasım 2022 tarihindeki ilk bölümüyle merhaba demişti. 31 Ocak Salı 20.00’de TRT ‘de 13. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

‘Yürek Çıkmazı’ oyuncu kadrosu

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’nın rol aldığı dizide diğer rolleri Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel , Cemal Toktaş, Erhan Alpay, İlayda Ildır, Hasan Şahintürk, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersoy, Alp Akar, Timur Ölkebaş, Özlem Ulukan, Rozet Hubeş, İrem Yüksel ve Rozet Hubeş gibi önemli isimler paylaşıyor.

Berna Üçkaleler Kimdir?

27 Mayıs 1987 doğumludur.1,70 m boyunda ve 57 kilodur.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. 3 Mota Oyunculuk Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından eğitimine  Craft’ta devam etmiştir. Sana ve Garnier reklamlarında oynadı.

Filmografisi

2014 – Kaçak Gelinler

2014 – Paramparça

2014 – Recep İvedik 4 (Film)

2016 – Adını Sen Koy

2016 – Berzah Cin Alemi (Film)

2018 – Ev Kira Semt Bizim (Film)

2018 – Hıçkırık

25-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar