Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!
Ertan Saban’ın başrolünde Sadi Payaslı adı ile yer alacağı Show TV’nin yeni dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’dizisinin yayın tarihi belli oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ne zaman?

BKM Yapımın imzasını attığı, Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yayın tarihi uzun süredir sabırsızlık ile beklenen dizinin sonunda yayınlanacağı günü açıklandı. Hem proje tasarımcılığını hem senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği ve uzun bir aradan sonra başarılı kalem’in bu dizi ile tekrar döndüğü Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Çekimlerinin Ankara’da gerçekleştiği dizinin görüntü yönetmenliğini Hakan Gencan üstlenirken, dizinin bestecileri Uğur Ateş ve Saki Çimen oldu. Dizinin adını da aldığı Sezen Aksu parçası olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için özel bir klip çekilip yayınlandı. Klipte çalan müzik Sezen Aksu ve Ceza’dan düet olarak gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ parçası oldu. İlk tanıtım fragmanı da yayınlanan dizinin afişi ve 2. Tanıtım fragmanıda yayınlanmıştı. Konusunun gençlik ve dram olacağı dizi tanıtım fragmanları ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Yazın çok konuşulacak dizilerinden biri olacağı düşünülen dizi iddialı şekilde geliyor. Konusu ve genç oyuncu kadrosu ile de ilgi çeken dizi ne zaman başlayacak? Merak ediliyordu. Dizinin yayın tarihi senaristi Gani Müjde tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yayın tarihi…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi 21 Temmuz Perşembe Show TV’de!

Merakla beklenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sonunda yayın tarihi açıklandı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dizinin senaristi Gani Müjde yayın tarihini açıkladı. ‘’21 Temmuz’da yayındayız’’ notunu düşen Gani Müjde ardından paylaşımını kaldırarak kafaları karıştırırken, dizinin ilk bölüm yayın tarihi daha sonradan 21 Temmuz Perşembe olarak netlik kazandı.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği; kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarının Sadi Payaslı ile kesiştikten sonraki değişmesi konu edilecek. Sadi Payaslı’nın hayatının öyküsünün anlatılacağı dizi perşembe akşamları ekrana gelecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan dizinin kadrosunda Ertan Saban (Sadi Payaslı), Özge Özberk (Derya), Devrim Özkan (Songül), Nilsu Berfin Aktaş (Gizem), Mustafa Açılan (Araz), Özgü Delikanlı (Mert), Burak Demir (Oğuz), Onur Özer (Zülfikar), Deniz Sarıkaş (Ozan), Sanem Babi (Aylin), Yeşim Çelebi (Sanem), Rojbin Erden (Melek), Ayşe Kırca (Yeliz), Ali Berge (Can), Melisa Bostancıoğlu (Sevda), Sercan Gülbahar (Yaver), Zeynep Koltuk, Furkan Murat Uğur (Bora) ve Murat Göçmez (Vural) gibi genç isimler yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi 2. Tanıtım Fragmanı


Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, ilk bölümüyle 21 Temmuz Perşembe 20.00’de Show TV’de izleyici ile buluşacak. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi her hafta Perşembe günleri yayınlanacak.

06-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar