Genç futbolcu trafik kazasında öldü!

Genç futbolcu trafik kazasında öldü!
Spor dünyasını yasa boğan bir gelişme yaşandı. Genç ve başarılı oyuncu Öztük, geçirdiği trafik kazası sonrası vefat etti. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu taziye mesajı yayınladı.

Spor dünyasını yasa boğan trafik kazasında Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen genç ve yetenekli oyuncu Kaan Öztürk hayatını kaybetti. TFF 1. Lig'de forma giyen Kaan Öztürk kendi kullandığı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Ağır yaralanan Öztürk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Edinilen bilgilere göre genç oyuncu Kaan Öztürk, gece geç saatlerde Kütahya yolu istikametinden gelirken Eskişehir Ahmet Kanatlı Lise'si kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuje, ardından da elektrik direğine çarptı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç oyuncu kurtarılamadı.

Kaan Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Genç oyuncu Kaan Öztürk'ün vefatı başta Eskişehirspor olmak üzere spor camiasında üzüntüyle karşılandı. Eskişehirspor yönetiminden genç oyuncunun vefatı ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Altyapımızdan yetişen profesyonel futbolcumuz, evladımız Kaan Öztürk dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. Evladımızın ailesinin acısını tüm kalbimizle paylaşmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Oyuncumuzun cenazesiyle ilgili bilgileri aldığımızda sizlere de ileteceğiz" ifadeleri kullanıldı. Genç oyuncu için Eskişehirspor Kulüp Doktoru da bir açıklama yaparak başsağlığı mesajı verdi. Eskişehirspor'dan yapılan ikinci açıklamada ise oyuncunun cenazesinin ikindi namazına müteakip Yeşiltepe Yeşilmeydan Camii'nden kaldırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Spor Bakanı'ndan taziye mesajı

Başarılı oyuncu Kaan Öztürk'ün vefat haberinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da başsağlığı mesajı yayınladı. Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı; "Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dilerim." Genç oyuncu için tüm spor kulüpleri başsağlığı mesajları paylaştı. Birçok oyuncu ve Eskişehirspor taraftarları sosyal medyadan başsağlığı mesajı verdi. 19 yaşındaki genç oyuncu Kaan Öztürk Eskişehirspor takımında başarılı mücadelelere imza atmış, gelecek vaadeden bir futbolcuydu. Öztürk'ün vefatı ailesi ve futbol camiasında üzüntüye neden oldu. Biz de canlitv.com olarak ailesi ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

21-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar