Onur Tuna Neslihan Atagül'ün ağabeyi mi?

Onur Tuna Neslihan Atagül'ün ağabeyi mi?
Oyuncu Neslihan Atagül ve Onur Tuna'nın benzerliği herkeste kardeşler mi izlenimi uyandırıyor. Ünlü oyuncular sık sık bu sorulara muhatap oluyor. Bakın Atagül'ün ağabeyi kim?

Star Tv'de yayınlanan ve koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen dizilerden biri olan Sefirin Kızı dizisinde başrol oyuncusu olan Neslihan Atagül, uzun zaman sonra bir dizi projesinde yer almıştı. Güzel ve sevilen oyuncu Atagül, özel hayatı ile gündeme gelmemek için özel bir çaba sarfediyordu. Eşi Kadir Doğulu ile gözlerden uzak bir hayat yaşamayı seçen Atagül Sefirin Kızı'ndaki performansı ile sezonun çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül'ün merak edilen diğer bir durumu ise kardeşleriyle ilgiliydi. Oyuncu Onur Tuna ile birbirlerine çok benzeyen Atagül, Tuna'nın kardeşi sanılıyor. Atagül ve Tuna hayranları bu benzerliği hep merak etti. Ve Atagül'ün ağabeyi İlkay Atagül ortaya çıktı…

Neslihan Atagül ve ağabeyi lokmacı açmıştı

Kadir Doğulu ile 2016 yılında evlenen Neslihan Atagül, uzun zaman sonra dizi setlerine Nare karakteriyle döndü ve yine çok beğenildi. Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek ile başrol oynayan Neslihan Atagül'ün abisinin Onur Tuna değil İlkay Atagül olduğu ortaya çıktı. Çok merak edilen ağabey İlkay Atagül ile Neslihan Atagül mart ayında Nişantaşı'nda ticarete atılarak son dönemin moda işlerinden biri olan lokmacı açmıştı. Fakat Türkiye'deki tüm kafe ve lokantalara koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan kapatma durumu ünlü oyuncu ve ağabeyini de vurdu. Ticaret hayatı kötü başlayan Atagül kardeşlerin aslında birbirlerine Onur Tuna'dan daha az benzediği ortaya çıktı. Neslihan Atagül, Onur Tuna ile birlikte sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı ve her iki ünlü oyucunun takipçileri de onları kardeş sanarak yüzlerce yorum yapmıştı.

Sefirin Kızı Nare'yle çok sevildi

Televizyon dizilerinin ve Türk sinemasının sevilen ismi Neslihan Atagül, mütevazi hayata sahip ve özel hayatını kameralar önünde yaşamamayı seçen ünlülerden. Fakat her ünlü gibi Atagül'ün de yaptığı ve paylaştığı her şey magazin dünyasında yer alıyor. Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Atagül son olarak ağabeyi İlkay Atagül'le açacağı lokmacı ile gündeme  gelmişti. Fakat koronavirüs salgını sebebiyle bütün işyerleri gibi onların açtığı iş yeri sekteye uğradı. Neslihan Atagül Sefirin Kızı Nare karakteriyle de herkesin gönlünde yerini tekrar yaptı.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar