Survivor Yasin ile Barış hakkında flaş karar verildi!

Survivor Yasin ile Barış hakkında flaş karar verildi!
Dün toplanan Konsey sonucunda Suurvivor Yasin ile Barış hakkında flaş karar verildi. Yoksa yeni bir diskalifiye ile karşı karşıya mıyız?

Ünlüler ve Gönüllüler formatıyla Tv8 kanalında haftada 3 gün yayınlanan Survivor 2020 şimdiye kadar süren sezonlar içinde en hırçın ve kavgalı Survivor oldu. Birkaç defa yaşanan diskalifiyeden sonra acaba yeni olaylar olur mu diye endişe edilen Survivor 2020’de son olarak Yasin ve Barış’ın kavga etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Nefeslerin tutulduğu Survivor’da kavgaların bir türlü sona ermemesi Acun’u çıldırttı. Dün toplanan Konsey sonucunda Suurvivor Yasin ile Barış hakkında flaş karar verildi. Survivor hayranları şimdi bu ikili hakkında verilen kararı merak ediyor. Yoksa yeni bir diskalifiye ile karşı karşıya mıyız? Şimdi detaylar

Survivor Yasin ile Barış hakkında flaş karar verildi!

Ekranların en renkli ve yarışmacı kanalı Tv8’de birkaç sezondur birinciliği kimseye kaptırmayan Survivor 54. Bölümü geride bıraktı. Haftalar ilerledikçe şartların ağırlaşması ve gerginliğin artması yarışmacılar arasında sık sık kavgalara neden oluyor. Son olarak araları limoni olan Yasin ile Barış’ın boğaz boğaza kavga etmesi seyirciyi endişelendirdi. Çünkü bu sezon diskalifiyelerde rekor kırılmıştı. Müsamahasızlığıyla bilinen Acun’u çileden çıkartan son olay sonrası acil koduyla konsey toplandı ve sürekli didişen iki yarışmacı hakkında nihai karar verildi.

Survivor'da olaylı konsey!

Survivor 2020 unutulmaz yarışlar, icat edilen parkurlar ve birçok ilke imza atmasıyla en zorlu Survivor olarak yerini almaya hazırlanıyor. Hal böyle olunca gerginlik hiç hız kesmedi. Birbirinden zorlu yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor 2020’de son eleme heyecanın yaşandığı son bölümde  Yasin ve Barış kavgası gündem oluşturdu.

Herkesin nefesini tuttuğu konsey sonunda ne olacağı merak edilirken Acun Ilıcalı hem kavga eden ikili hakkında hem de tartışmaların odağındaki Sercan hakkındaki kararı açıkladı. Sercan Yıldırım’ın söylediği cümleleri yanlış bulduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, konseyin kararını dile getirdi. Acun Ilıcalı’nın olay hakkındaki sözlerini aynen paylaşıyoruz.

3 ödülden mahrum kalacaklar!

'Olmaması gereken şeyler oldu. Yapılan hareket bizim müsamaha yapma şansımız olan hareket değil. Bunlar programımızda olsun istemiyoruz. Fitili ateşleyen Yasin'dir.”

Daha sonra kavga eden ikiliye dönen Acun sözlerini şöyle sürdürdü. “Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Bu her Survivor'da olmuştur. Mümkün olduğu derecede size destek olacağım. Ama bu şu demek değil. Bu olayın kayıtsız kalması inan yarın her şeyi görebiliriz. Buradaki konu ani tansiyon düşmesi çok güzel. Ama yaptırım yapmak zorundayız. Sizin de kendinizi kaybettiğiniz için bir yaptırım görmek zorundasınız. Barış ve Yasin bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülden yararlanamayacaksınız.”

22-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar