Genç oyuncu Ahmet Kara Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti

Genç oyuncu Ahmet Kara Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti
35 binden fazla vatandaşımızın vefat ettiği depremde Kahramanmaraşta vergi rekortmeni de olan oyuncu Ahmet Kara da hayatını kaybedenler arasında

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı saat 04.17 ve öğle sonrası 13.24 da gerçekleşen Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7, ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük depremle sarsıldı. Bu iki büyük depremin yanı sıra onlarca deprem de çevre il ve ülkelerde gerçekleşti. Bu depremlerden en fazla etkilenen illerimiz Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa oldu. Halen arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü bu şehirlerimizde  şimdiye kadar 35 bin den fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Genç oyuncu Ahmet Kara Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti

45 bin civarında binanın yıkıldığı 80 binden fazla vatandaşımızın yaralı olarak kurtarıldığı depremde Kahramanmaraşta vergi rekortmeni de olan oyuncu Ahmet Kara da hayatını kaybedenler arasında. Kahramanmaraş,  12 Şubat İlçesinde bir binanın 5. Katında depreme yakalanan Ahmet Kara evinin duvarının yıkılmasıyla sokağa düştü. Sokağa düşen genç oyuncunun üzerine bina düştü. Oyuncunun üzerine düşen binanın betonları Kara’nın ayak bileklerini kesti. Genç oyuncu  kan kaybından hayatını kaybetti.

Beyaz Atlı Prens filmini göremeden yaşamını yitirdi

Ahmet Kara çekimleri ve montajı biten Beyaz Atlı Prens filminde rol almıştı. Filmin önümüzdeki günlerde vizyona girmesi bekleniyordu. Daha önce ilaç mümessiliyken vergi rekortmenliğine imza atan Ahmet Kara Beyaz Atlı Prens’in vizyona girmesini göremeden hayatını kaybetti. Oyunculuktan kazandığı parayla iflas ettiği eski işine dönmeyi planlıyordu.İşleri kötü gidene kadar 70 civarında ilacı ruhsatlandırmıştı. Bekar olan oyuncu tek katlı baba evi dik bir yokuşta olduğundan 12 Şubat İlçesi Molla Gürani Mahallesi'nde kiraladığı bir dairenin 5. katında yaşıyor, pencere dibinde yatıyordu.

Tekrar eski günlerine dönmeyi umut ediyordu

38 yaşında varlığı da yokluğu da gören Ahmet Kara ilaç mümessilliği işinde işleri kötüye gidince bir çıkar yol olarak oyunculukta şansını denedi. Amacı oyunculuktan elde edeceği gelirle tekrar eski işine dönmek ve mali durumunu iyileştirmekti. Beyaz Atlı Prens kendisine istediği imkanı sunuyordu. Fırsatı kaçırmadı ve filmde rol aldı. Çekimlerinin ardından montajı da biten filmin önümüzdeki günlerde beyaz perde de boy göstermesi bekleniyordu. Fakat genç oyuncunun ömrü rol aldığı filmi görmeye yetmedi. Canlı TV ailesi olarak genç oyuncuya Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

15-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar