Genç Oyuncu Dönence Dizisinde

Genç Oyuncu Dönence Dizisinde
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Salı akşamları ekrana gelen Dönence dizisinin kadrosuna genç ve güzel oyunu Berfin Ant katıldı.

Bu yaz ekranlara gelen yaz dizileri arasında en dikkat çeken yapımlar arasında hikayesiyle öne çıkan yapım Dönence oldu. Kanal D iç yapımlar bünyesinde hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı proje bir gençlik dizisi olarak ekrana geliyor. Konu olarak bir genç kızın hayallerine ulaşmak için verdiği mücadeleyi ve bu sırada asberger sendromu olan kardeşiyle ilgilenmesini anlatan dizi seyirciyle buluştu ve seyirciden oldukça iyi geri dönüşler aldı. Salı akşamları ekrana gelen ve başrolünde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı projenin yönetmen koltuğunda serdar Gözelekli yer alıyor. Bir İsrail dizisinden uyarlanan ve yaz sezonunda ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosuna ise yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Dönence Dizisine Yeni isim

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı gençlik dizisi Dönence’nin kadrosuna yeni ve genç bir isim daha katıldı. Dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna Ceren karakteri olarak genç oyuncu Berfin Ant dahil oldu. Dizinin kadrosuna katılan Berfin Ant yaptığı açıklamada “Bu güzel projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Dönence herkesi derinden etkileyecek, samimi sıcacık bir dizi. Tabi ki bunda sevgili yönetmenimiz Serdar Gözelekli’nin ve çalışma ekibimizin de payı büyük. Biz Dönence’yi çok sevdik. Umuyorum ki bu duygumuz seyircimize de geçiyordur” ifadelerini kullandı. Her hafta Salı akşamları ekrana gelen dizi asberger sendromu olan Gülce ile ablası Gece arasında yaşananları ve Gülce’nin ailesinin kızları için verdiği mücadeleyi ve Gece’nin hayallerini gerçekleştirmek için verdiği mücadele ve çabayı ekrana taşıyor.

Dönence Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve bir uyarlama dizisi olarak ekrana gelen Dönence Kanal D iç yapımlar bünyesinde hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Sümeyye Aydoğan (Gece)

-          Caner Topçu

-          Emre Kınay

-          Atakan Hoşgören

-          Diidem İnselel

-          Oğun Kaptanoğlu

-          Ülkü Hilal Çiftçi

-          Doğa Karakaş

-          Nazlı Çetin

-          Berfin Ant

-          Şebnem Doğruer

-          Mesut Yılmaz

-          Edanur Gülbudak ve

-          Umut Kaya yer alıyor.

14-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar