Yabani Dizisinin Kadrosu Belli Oldu

Yabani Dizisinin Kadrosu Belli Oldu
Fox Tv yeni sezonda pek çok diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri olan Yabani dizisinin kadrosu büyük ölçüde şekillendi.

Yeni yayın dönemi için hazırlıklar başladı ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Özellikle Fox Tv pek çok yeni diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. NTC Medya ile birlikte hazırlıkları sürdürülen Yabani dizisi bu diziler arasında en iddialı yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu ayın üçüncü haftasında sete çıkarak çekime başlamayı planlıyor. Başrolünde Halit Özgür Sarı’nın Yaman ve Simay Barlas’ın ise Rüya olarak seyirci karşısına çıkacağı dizinin kadrosuna birbirinden ünlü oyuncular katılıyor. Son olarak dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Yurdaer Okur dahil olurken bu isme başkaları da dahil oldu. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun yer alıyor ve dizinin senaryosunu ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Kanalın büyük beklenti içinde olduğu dizinin kadrosu ise büyük oranda şekillendi.

Yabani Oyuncuları Kimler?

NTC medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden Yabani’yi Hilal Yıldız kaleme alıyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu büyük oranda şekillendi. İşte eylül yayın döneminde ekrana gelecek dizinin kadrosunda yer alacak oyuncular.

-          Halit Özgür Sarı (Yaman)

-          Simay Barlas (Rüya)

-          Bertan Asllani (Ateş)

-          Dolunay Soysert (Prof. Dr. Neslihan Yücesoy)

-          Ramiz Mullamusa (Umut)

-          Rojbin Erden (Asi)

-          Sezer Arıçay (Cesur)

-          Osman Alkaş (Eşref)

-          Yurdaer Okur (Serhan Yücesoy)

-          Seray Özkan (Çağla)

-          Şebnem Hassanisoughi (Şebnem)

-          Ayşegül Ünsal (Feride)

-          Birgül Ulusoy (Yurdagül) ve

-          Güray Görkem (Osman) yer alıyor.

Yabani İddialı Geliyor

NTC medya tarafından hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen yeni dizilerden Yabani dizisinin başrolünde Halit Özgür Sarı Yaman karakteriyle yer alırken Simay Barlas ise Rüya karakterine hayat verecek. Dram ve aşk türünde ele alınacak dizi Yaman adındaki bir gencin hikayesi etrafında şekilleniyor. Dizide sokaklarda büyüyen ve çevresine ve arkadaşlarına kol kanat geren Yaman adlı bir gencin etkileyici hikayesi ekrana gelecek. Dizinin çekimleri 20 Temmuz’da başlayacak ve eylül ayında seyirciyle buluşacak.

14-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar