GENÇ OYUNCU KALBİNİ KAPTIRDI

GENÇ OYUNCU KALBİNİ KAPTIRDI
Ekin koç’la aşk dedikoduları çıkan Hazar Ergüçlü kiminle birlikte ? Ekin Koç ile sevgili mi? Hazar Ergüçlü'nün Yeni sevgilisi kim?

Ekin koç’la aşk dedikoduları çıkan Hazar Ergüçlü kiminle birlikte ? Ekin Koç ile sevgili mi? Yeni sevgilisi kim?

Genç ve güzel yeteneği ile beğeni toplamayı başaran Hazar Ergüçlü, aşk iddiaları ile gündeme geldi. Kendisi gibi oyuncu olarak tanınan Ekin Koç'la aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

Hazar Ergüçlü Kiminle Birlikte?

Onur Ünlü ile uzun süredir aşk yaşayan Ergüçlü ayrılığından sonra Ekin Koç ile ismi anılmaya başlamıştı ki, Hazar Ergüçlü 2017 yılında Ekin Koç’la birlikle rol aldığı Hayat Sırları dizisi döneminde çıkan aşk iddialarını "Sevgili değil, rol arkadaşıyız" diyerek sevgili olmadıklarını belirtmişti.

Hazar Ergüçlü’nün Yeni Sevgilisi Kim ?

31 yaşındaki genç yetenek Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak ile birlikte.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla aşklarını ilan ettiler.  

Solist Soyacak’ın ise, Ergüçlü’nün fotoğrafını paylaşması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

 

Hazar’ın Sevgilisi Kime Benzetildi?

Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak Hazar Ergüçlü ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Jakuzi grubuyla birlikte Koca Bir Saçmalık, Hiç işim yok, Toz şarkılarını seslendiren solist, Ünlü futbolcu Messi’ye benzetildi.  

Kutay Soyocak Kimdir?

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberden sonra Soyacak’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Soyacak İstanbul doğumlu müzisyen şuanda kariyerine Jakuzi grubu ile devam etmektedir.  Ünlü solist Marmara üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine müzisyen olarak devam eden Kutay Soyocak gözleri kendi üzerine çekti. Sosyal medya platformlarında aktif olan solistin oldukça yüksek takipçisi bulunmakta.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992 tarihinde Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir.  Lefkoşa Türk Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü Gölgeler ve Suretler sinema filmiyle profesyonel olarak oyunculuğa adım atmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol almıştır. Star Tv ekranlarında Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Medcezir dizisinde Eylül karakterine hayat vermiştir. Ergüçlü  bir çok projede ismini duyurmayı başarmıştır. Ananlar ve Anneler dizisinde Kader karakterine, Yüksek Sosyete dizisinde Engin Öztürk ve Meriç Aral ile birlikte rol alarak Cansu Koran karakterine hayat vermiştir. Ergüçlü kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

 

 

26-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar