Gençliğim Eyvah 6. Bölüm izle!

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm izle!
Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışsa da herkes şüphelenmeye başlar. Azra tarafından reddedilen üstelik Zola’nın gözleri önünde rencide edilen Ahmet bırakıp gidiyor mu?

Her pazartesi bir yaz komedisi olarak Atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah 6. Bölüm bu akşam ekrana geliyor. Komedi ile macerayı harmanlayarak bir aile dizisi olarak izleyenleri ekran başına toplayan Gençliğim Eyvah 6. Bölümde Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışmaya devam ederken Arif başta olmak üzere herkes bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Hem Azra tarafından reddedilen hem de Zola’nın gözleri önünde rencide edilen Ahmet ne yapacak? Yoksa her şeyden vaz mı geçecek? Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen komik hikayeleri anlatan Gençliğim Eyvah 6. Bölümünü 20 Temmuz Pazartesi akşamı buradan izleyebilirsiniz. Şimdi detaylar…

Gençliğmi Eyvah 6. Bölüm izle!

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi ünlü oyuncuları bir karede buluşturan Gençliğim Eyvah dizisi 6. Bölümünde de bol macera ve kahkaha var. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği dizide Zekeriya, Ahmet’in dükkanında gizlice çalışmaya başlıyor. Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışmaya devam ederken Arif başta olmak üzere herkes bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır Azra tarafından reddedilen üstelik Zola’nın gözleri önünde kalbi kırılan Ahmet bir karar aşamasındadır. Yoksa bırakıp gidecek mi? Belki de en iyisi artık vazgeçmektir.

Ahmet ve Zola omuz omuza!

Tam da bırakıp gidecekken hiç tahmin etmediği bir şekilde kendini Zola ile omuz omuza dövüşürken bulur. Bir anda ortaya çıkan dayanışma, kırgınlıkların azalmasına katkı sağlayacak mı yoksa her şeyi daha büyük bir çıkmaza mı sürükleyecek? Hacer ve Nuriye arasındaki gerilim devam ederken kaynanası ile geçinemeyen Suzan’ın yeni planı Veysi’yi bir kez daha sıkıntıya sokar. İki düşman kebapçıyı karşı karşıya getiren Gençliğim Eyvah 6. Yeni bölümüyle 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00’de Atv ekranlarında. Keyifli seyirler.

Gençliğim Eyvah konusu nedir?

Gençliğim Eyvah adından anlaşılacağı üzere bir hesaplaşma dizisi. Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesini anlatacak diziyi iki usta kalem, Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter yazıyor.

Gençliğim Êyvah oyuncuları kimler?

Pazartesi akşamları Atv’de ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizsinde Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen başrolleri paylaşıyor. Bu sevimli ikiliye Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin eşlik ediyor.

20-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar