Gerçeğin Peşinde programı yayından kaldırıldı

Gerçeğin Peşinde programı yayından kaldırıldı
Star Tv’nin başarılı yapımları arasında yer alan hafta içi her gün ekrana gelen kuşak programı Gerçeğin Peşinde yayından kaldırıldı.

Televizyon ekranlarında yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle dizilerin ağırlıkta olduğu yeni birçok yapımın ilk kez seyirciyle buluşacağı 2023 – 2024 yayın sezonunda hazırlıklar yapım şirketleri aracılığı ve kanalların kendi iç yapımları ekipleri tarafından sürdürülüyor. Önümüzdeki ayın başı itibariyle bazı yapımların yeni bölümlerinin ekrana geleceği sezon eylül ayının ikinci haftasından itibaren bütün kanallar için başlamış olacak. Seyircinin büyük merakla yeni projeleri beklediği sezonda zaman zaman sürpriz gelişmeler de yaşanıyor. Daha önce ikinci sezonu yayınlanacağı duyurulan ancak sezon arasına girdikten sonra final yapan Al sancak dizisinin bir benzeri durum da Star Tv ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen başarılı ve reytingi yüksek kuşak programı Gerçeğin Peşinde’nin de başına geldi. Sezon arası verdiği Star Tv kanalı tarafından son dakikada yeni sezon akışında yer almayacağı öğrenilen programın yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Yayından kaldırıldı

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği programlardan olan Serap Paköz’ün sunduğu başarılı program Gerçeğin Peşinde yeni sezonda yayında olmayacak. Uzun zamandır Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve cinayet, hırsızlık ve kayıp vakalarının ele alındığı ve bu olayların sonuca ulaştırıldığı program seyirci tarafından heyecanla takip ediliyordu. Bloom Medya tarafından hazırlanan program özellikle kayıp vakalarının çözüme kavuşturulmasıyla büyük ses getirmiş ve seyirci tarafından takip edilir olmuştu. Ünlü sunucu Serap Paköz tarafından hazırlanan ve sunulan program geçtiğimiz sezon da oldukça başarılı bir reyting sonuçları almıştı. Programın yeni yayın döneminde Star Tv tarafından yayından kaldırılması ve yayın akışından çıkarılması sektörde sürpriz olarak değerlendirildi. Programın sevenleri ise bu gelişme karşısında oldukça şaşırdı.

Nerede yayınlanacak?

Daha önce Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve başarılı sonuçlarının ardından Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan kuşak programı Serap Paköz’le Gerçeğin Peşinde Star Tv tarafından yayın akışından çıkarıldı. Tam yeni yayın sezonu öncesi yaşanan bu gelişme programın akıbetini de merak konusu haline getirdi. Programın yapım şirketi Bloom Medya Gerçeğin Peşinde programının yeni kanalı için yayıncı kanallarla görüşmelere başlarken henüz bir olumlu bir gelişme yaşanmadığı öğrenildi.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar