Binnur Kaya Yalı Çapkını dizisine dahil oldu

Binnur Kaya Yalı Çapkını dizisine dahil oldu
Yaz sezonunu çalışarak geçiren ve Ayşe adlı sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Binnur Kaya Yalı Çapkını’nın kadrosuna katıldı.

Dizi ve filmlerin aranılan isimlerinden olan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Binnur Kaya bu sezon bir komedi filminin kadrosunda yer aldı ve yaz aylarını setlerde çalışarak geçirdi. Ünlü isim son olarak geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan bir dizide rol almış ve oldukça başarılı geçen bir sezonun ardından dizi final yapmıştı. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ünlü isim geçtiğimiz sezonlarda birlikte çalıştığı yapım şirketi OGM Pictures ile bir kez daha buluştu. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından biri olarak seyirciyle buluşan Yalı Çapkını’nın kadrosuna katıldı. Geçtiğimiz sezonun başarılı ve reytingi yüksek yapımlarından olan ve Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin daha önce dizide rol alması için teklifte bulunduğu Binnur Kaya yapılan teklifi kabul etti ve projenin oyuncu kadrosu içinde yer aldı.

Halis Ağa’nın Kızı Olacak

Daha önceden de Kırmızı Oda adlı dizi ile OGM Pictures’in bir projesinde yer alan ve bu dizi ile büyük ses getiren ünlü oyuncu Binnur Kaya yeniden OGM Pictures ile bir araya geldi. Geçtiğimiz sezon başlayan ve Cuma akşamları yayınlanan başarılı ve reytingi yüksek dizi Yalı Çapkını’nın teklifini kabul eden başarılı oyuncu Binnur Kaya dizide ünlü oyuncu Çetin Tekindor’un hayat verdiği Halis Ağa karakterinin kızı olarak seyirciyle buluşacak. Başarılı dizi ikinci sezon için daha önceden de başarılı genç oyuncu Tarık Emir Tekin ile anlaşmaya varmıştı. Tarık Emir Tekin’in de dizide Halis Ağa’nın torunu karakterine hayat vereceği öğrenildi. Yurtdışından gelecek anne ve oğul dizinin hikayesinde büyük değişikliklere ve yeni hikayelerin kurulmasına hizmet edecek.

Teşekkür etti

Öbür taraftan bu yaz sezonunda Ayşe adlı filmle sete çıkan başarılı oyuncu Binnur Kaya filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Oyuncu paylaşımında “Öyle unutulmaz bir yolculuktu ki… Yol güzeldi, yolcular güzeldi… Her şey bize eşlik etti, gökyüzü, yıldızlar, gündüz, gece, hayvanlar yollar… Teşekkür ederim hepsine… Kalbimden” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı pek çok beğeni ve yorum aldı.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar