Bircan Bali, 'Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı

Bircan Bali, 'Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı
Değerli takipçilerim ve seyircilerim. 8 sezonu bitirdiğim Söylemezsem Olmaz programında bu yıl yer almayacağımı belirtmek isterim.

Bircan Bali kimdir? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığını hangi kelimelerle ifade etti? Bircan Bali Söylemezsem Olmaz programını hangi kanallarda sürdürdü? Seren Serengil’in Bircan Bali’ye imalı cevabı ne oldu?Bircan Bali ve Söylemezsem Olmaz magazin programı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Bircan Bali, 'Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı

Yıllardır sürdürdüğü Söylemezsem Olmaz isimli magazin programından ayrıldığını sosyal medya aracılığıyla paylaşan Bircan Bali’ye seren Serengil’den cevap gecikmedi.Yeni sezon öncesi Bircan Bali’nin yapmış olduğu paylaşım özellikle magazin gündemine bomba gibi düştü. Bali mesajında  "Değerli takipçilerim ve seyircilerim. 8 sezonu bitirdiğim Söylemezsem Olmaz programında bu yıl yer almayacağımı belirtmek isterim. Magazin programları için misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. TV hayatımı yeni renklerle devam ettirmek istiyorum. Hepinize teşekkürler" dedi.

Benden sonrası tufan

Bircan Bali’nin çok konuşulan bu mesajına ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil’den imalı cevap gecikmedi. Serengil mesajında "Benden sonrası tufan. Benim ışığım herkesi aydınlatır. Bir süre sonra sanırlar ki o ışık kendilerinin sürer gider öyle. Bilmezler o ışığın kendileriyle ilgili olmadığını ta ki karanlıkta kalana gerçeklerini görünceye kadar. Eş olsun arkadaş olsun iş olsun ne olursa olsun bu kural hiç değişmedi. Bense hep parlıyorum çünkü yıldız olan benim" diyerek iddialı bir yorumda bulundu. Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin birbirlerini bu şekilde nitelemelerinin hoş olmadığını belirten otoriteler yarın gene birlikte yol yürmelerinin gerekebileceğini belirttiler.

Bircan Bali kimdir?

4 Ocak 1988 Adana doğumlu olan Bali üniversite eğitimin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde tamamladı.2013 yılında evlendiği ünlü manken Şenol İpek’ten 2018 yılında ayrıldı. 2016 yılında Nihat Doğan, Ömür Varol, ve Gülşah Saraçoğlu ile beraber Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin programında sunuculuğa başladı. 2018 yılında ise Ece Erken, Ali Eyüpoğlu, İlkay Buharalı ile programa devam etti. Daha sonra programdan önce Eyüpoğlu sonra da Doğan ayrıldı. Bircan Bal ikinci eliliğini 2019 yılında avukat Ömer Gezen ile yaptı. Bu evliliğinden Saygı isminde bir kızı vardır. Bircan Bali daha sonra Ömer Gezen’den de boşanmıştır.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler