Survivor All Star 31. Bölüm İzle | 25 Şubat Cuma

Survivor All Star 31. Bölüm İzle | 25 Şubat Cuma
Survivor tüm hızıyla sürerken Acun Ilıcalı’nın son açıklaması üzerine haftada 6 güne çıkarılan survivor yeni bölümü ile 25 Şubat Cuma ekranlara gelecek. Survivor 31. Bölüm İzle

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star ünlüler-gönüllüler olarak sürdürdüğü, kıyasıya verdikleri mücadelelerle devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve sunuculuğunda süren yarışma 25 Şubat Cuma günü saat 20.00 de ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Son olarak Çarşamba akşamı yayınlanan Survivor eleme konseyinde Yunus Emre adaya veda eden isim olmuştu. Acun Ilıcalı’nın açıklaması üzerine artık haftada 6 güne çıkan Survivor bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler Canlı Tv sitesinden izleyebilirler. Survivor 31. Bölüm İzle Tek Parçada Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.


 Survivor 31. Bölüm Canlı İzle | 25 Şubat Cuma

 Survivor All Star da bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde, Ünlüler-Gönüllüer arasında haftanın ilk ödül oyunu oynanacak.

 Yarışmacılar ‘dönme dolap’ oyununda rakiplerinden daha fazla suyu kovaya doldurarak ağırlığı tamamlamaya çalışacaklar. Daha önce görmediğimiz ilginç bir oyun deneyimi yaşayacak yarışmacılar sürekli döndükleri için kovaları doldurmakta ve suları boşaltmakta zorluk yaşayacak.

 

Türkiye’nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı Survivor’da, merakla beklenen bu oyunun galibi kim olacak? İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022’nin bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri keserken, Ödül oyununu, Ünlüler mi yoksa gönüllüler mi kazanacak?

 

Öte yandan, Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde haftanın eleme konseyi varken, eleme adayları Yunus Emre, Yasin, Nagihan, Gökhan’ken, elenen isim halk oylamasında en düşük puanı alan Yunus Emre olmuştu. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın konsey akşamı yeni döneme geçiyoruz açıklamaları güne damgasını vurmuştu.

 

Yunus Emre’nin adaya vedasının ardından, bu potanın yankıları adada devam edecek. Nagihan ‘’yazmış olduğum ismi bile hesap sordular, madem bi iş yaptınız, beni potaya koydunuz, beni karşınıza aldınız bunun bedelini ödeyeceksiniz’’ ifadelerini kullandı.

 

Yasin ve Gökhan ise, diğer takım arkadaşlarından ayrı takılarak adada bir grup olmadığına kendilerinin inanmadığını ifade etti.

 Yunus Emre’nin vedası sonrasında zor günler geçiren Yasin, ‘’bazı vedalar vardır ki insanın yarısı gitmiştir bende öyle bir vaziyetteyim’’ dedi. Kendisini potaya sokanları potaya dahil etmeden yarışmadan ayrılmayacağını ifade etti.

 

Atakan, eleme akşamı bir tek oyla eşitlik sağlanan iki aday arasında seçime bırakan o tek oyun Gizem çıkmasını şahibeli bulduğunu söyledi.

 Survivor’da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi tüm hızıyla sürerken bu akşam yeni bölümü yayınlanacak. Survivor 31. Bölüm 25 Şubat Cuma saat 20.00 de TV8 ekranlarında… 

Survivor All Star 31. Bölüm Fragmanı

25-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar