Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor! Nikah tarihleri ne zaman?

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor! Nikah tarihleri ne zaman?
Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır evleniyor. Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır'ın nikah tarihleri de belli oldu. İşte tüm detaylar…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki rolüye dikkat çeken Gökçe Bahadır evlilik heyecanı yaşıyor. Oyuncu Gökçe Bahadır ve müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ilişkilerini nikah masasına taşıyor. Ünlü çift nikah tarihi de aldı. Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır 25 Şubat'ta İzmir'in Çeşme ilçesinde dünya evine girecek. Bir süredir birlikte olan Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır 50 kişinin katılacağı küçük bir törenle evleniyor. Başarılı iki ismin evlilik hazırlıkları yaptıkları biliniyordu. Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır'ın nikah sonrasında Alaçatı'da bir düğün de yapacağı öğrenildi.

Gökçe Bahadır kiminle evleniyor?

Gökçe Bahadır Fox Tv'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile başarılı bir performans sergiliyor. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Gökçe Bahadır Ekim ayı itibarı ile Emir Ersoy'la birlikte olduğunu açıklamıştı. Başarılı bir müzisyen olan Emir Ersoy'la Gökçe Bahadır'ın ilişkisi evliliğe doğru yürüyor. Ünlü isimler güzel bir ilişki yaşarken evlilik kararı aldı. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy nikah günü alarak küçük bir nikah töreni planladı. Çeşme'de yapılacak nikaha ise çok az kişi davet edildi.

Gökçe Bahadır nikah masasına oturuyor

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır uzun süredir hayatına kimseyi almamıştı. Müzisyen Emir Ersoy'la Ekim ayından beri birlikte olan Gökçe Bahadır'ın yakın çevresine mutlu olduğunu söylediği biliniyordu. Milliyet'te yer alan habere göre Gökçe Bahadır kararını verdi ve 25 Şubat'ta nikah masasına oturuyor. Çeşme'de nikah töreni gerçekleşecek Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır çifti daha sonra Alaçatı'da bir düğün organizasyonu yapacak. İkili balayını da Alaçatı'da geçirdikten sonra İstanbul'a dönecek. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy daha önce verdikleri bir röportajda kendilerini müziğin birleştirdiğini söylemişlerdi. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy 'Sezenli Şarkılar' projesinde birlikte çalışmış ve 'Hepsi senin mi?' şarkısını söyleyen Gökçe Bahadır'a klibinde eşlik eden isim de Emir Ersoy olmuştu. Ünlü ikili 25 Şubat'ta nikah masasına oturuyor.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar