Kıvanç Tatlıtuğ'dan turta şov! Hamur açan Kıvanç Tatlıtuğ'a beğeni yağdı

Kıvanç Tatlıtuğ'dan turta şov! Hamur açan Kıvanç Tatlıtuğ'a beğeni yağdı
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ mutfağa girdi. Elmalı Strudel yapan Kıvanç Tatlıtuğ'un hamur açtığı görüntülere beğeni ve yorum yağdı. Başak Dizer'den yorum gecikmedi…

Ekranların sevilen oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi. Başarılı oyuncu Tatlıtuğ profesyonel aşçılık eğitimi aldı. Altığı eğitim kapsamında marifetlerini takipçileriyla paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'a sosyal medyada yorum yağdı. Kıvanç Tatlıtuğ Instagram hesabından paylaştığı videoda hamur açtı ve büyük bir titizlikle turtaya benzeyen bir tatlı hazırladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un yayınladığı videoya birçok ünlü isim ve eşi Başak Dizer'den de yorum gecikmedi. Başak Dizer eşi Kıvanç Tatlıtuğ'a çok konuşulacak bir cümle yazdı. Kıvanç Tatlıtuğ videosunda çok başarılı bir şekilde çalışıyordu.

Mutfağa giren Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den yorum

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı eşi Başak Dizer uzun süredir evli ve mutlu bir evlilik hayatları var. Birkaç hafta önce Başak Dizer'in hamile olduğu magazin gündemine gelmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer ilk çocuklarına kavuşmak için gün saymaya başladı. Bu süre içerisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un da aşçılık eğitimi aldığı ortaya çıktı. Profesyonel aşçılık eğitimine katılan Kıvanç Tatlıtuğ mutfaktaki hünerlerine takipçileriyle paylaştı. Çok sayıda yorum ve beğeni alan Kıvanç Tatlıtuğ'a bir yorum da Başak Dizer'den geldi. Başak Dizer Tatlıses'in paylaşımına, "Sekerci mi baban senin?" yorumunu yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Elmalı Strudel şovu

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ son günlerde herhangi bir dizi projesinde yer almamıştı. Sakin bir hayat yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti bebek bekliyor. Ünlü çift zaman zaman magazin gündemine gelse de sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeye çalışıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ise son günlerde yaptığı Instagram paylaşımlarıyla takipçilerine ve hayranlarına sürprizler yapıyor. Tatlıtuğ geçen günlerde yeni fotoğraflar paylaşmıştı. Çıtayı yükselten Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı mutfak şovuyla yine hayran bıraktı. Hazırladığı tatlıyı paylaşan Tatlıtuğ, şeflerine de teşekkür etmeyi unutmadı. Tatlıtuğ, paylaşımda,"Apfelstrudel (Elmalı Strudel)… Profesyonel aşçılık eğitiminde bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime tesekkürler" ifadelerini kullandı.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar