Mihriban Hurmacı’dan Şok Açıklamalar

Mihriban Hurmacı’dan Şok Açıklamalar
Ünlü futbolcu Özer Hurmacı ile evli olan Mihriban Hurmacı’dan eşinin kendisine şiddet uyguladığına dair şok iddialar gündemi sarstı.

Son günlerde magazin basını ve sosyal medyada yoğun bir şekilde yer alan ve yine bir kadına şiddetin yer aldığı haberler okuyucunun fazlasıyla dikkatini çekti ve merakını uyandırdı. Ünlüler dünyasından gelen bu iddia gözleri bir kez daha kadına şiddet olayına çevirdi. Ünlü futbolcu Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı’ya, şiddet uyguladığı iddiaları bir anda gözleri Hurmacı çiftine çevirdi. Mihriban Hurmacı’nın iddiaları herkesin dikkatini çekerken anlattıkları ise şok etkisi yarattı. İddiaya göre Özer Hurmacı eşine şiddet uyguluyordu ve bu iki sene önce başlamıştı. İddiayı dile getiren Mihriban Hurmacı “ilk şiddet iki sene önce başladı. Çocuklarım, Özer kanlı yüzümü tekmelerken gördüler. Babalarının bacaklarına sarıldılar, hiçbir şekilde çocukları dinlemedi. Daha önce de aldatılma nedeniyle tartışma yaşamıştık ve boşanma aşamasına gelmiştik” ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları!

Yüzümü Yumrukladı

Özer ve Mihriban Hurmacı’nın haberleri ne yazık ki kadına şiddeti bir kez daha gündeme getirdi. Mihriban Hurmacı tarafından iddia edilen olaylar ise adeta kan dondurdu. Mihriban Hurmacı iddialarına devam ederken iki yıl önce yaşadığını anlatmayı sürdürdü ve “evden çıkmaya çalıştım ve kapıları arkamdan gelmesin diye kilitledim. O şekilde arabaya binip karakola gitmeyi başardım. Ben kanları yüzüme ve yere damladıktan sonra gördüm. Polis merkezinde bana çok yardımcı oldular, yüzümdeki kanları sildiler. Yüzümü kapatmaya çalıştım ama yüzümü yumrukladı. Çocuklarıma bir şey yapar diye korktum aslında ama zaten beni arayıp peşimden geldi. Bir arkadaşımız çocuklara baktı, o durum içimi rahatlattı” ifadelerini kullandı. Mihriban Hurmacı ayrıca Özer Hurmacı’nın kendisine para vermediğini ve hesabında sadece 500 TL olduğunu belirtti.

Özer Hurmacı’dan Yazılı Açıklama Geldi

Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Özer Hurmacı ise avukatı aracılığı ile bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında Özer Hurmacı “03.02.2022 tarihinde Mihriban Hurmacı geçirdiği sinir krizi sonrası müvekkilim Özer Hurmacı tarafından sakinleştirilmeye çalışılmış ancak bir türlü sakinleşmeyen Mihriban Hurmacı, müvekkilime saldırmış ve parmağını koparırcasına ısırmaya başlamıştır. Bunun üzerine müvekkilim bu durumdan kurtulmaya çalışırken Mihriban Hurmacı’nın kaşında kanama olmuş ve o halde darp raporu almak üzere hastaneye gitmiştir. Yüzünün diğer bölgelerinde görülen kanlar da kaşındaki kanamadan kaynaklanmaktadır. Ayrıca Mihriban Hurmacı’nın Özer Hurmacı’nın parmağını ısırması neticesinde parmağına üç dikiş atılmıştır. Taraflar birbirinden şikayetçi olmuştur. Paylaşılan fotoğrafta görüleceği üzere sadece kan bulunmakta olup darp izi dahi yoktur” ifadeleri kullanıldı.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar