Gökçe Bahadır'dan yeni dizi açıklaması

Gökçe Bahadır'dan yeni dizi açıklaması
Barış Arduç ile beraber yeni dizi çalışmaları yapan oyuncu Gökçe Bahadır, muhabirlerin sorularına samimi cevaplar verdi. Güzel oyuncu “Dizimiz gayet iyi gidiyor" dedi.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'dan yeni dizi açıklaması hayranlarını sevindirdi. Barış Arduç ile başrolünü paylaşacağı dizi ile ilgili bilgi veren Gökçe Bahadır “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz.” dedi. İşte Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi ve özel hayatıyla ilgili bilgiler haberimizde.

Gökçe Bahadır'dan yeni dizi açıklaması

Son günlerde Barış Arduç ile beraber yeni dizi çalışmaları yapan oyuncu Gökçe Bahadır, muhabirlerin sorularına samimi cevaplar verdi. Güzel oyuncu “Dizimiz gayet iyi gidiyor. Hatta şu anda sete gideceğim. Yoğum bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

Müzikali Özledim

Milliyet gazetesinde yayınlanan habere göre Gökçe Bahadır basın mensuplarının "Dijital ve televizyonu oyunculuk anlamında ayıran fark nedir sizin için?" sorusuna "Çalışma saati olarak daha rahat bir durum var. Saatlerce sarkması gibi durumlar olmuyor. Çalışma koşulları çok daha konforlu ve rahat. Ne zaman girip ne zaman çıkacağını iyi biliyorsun” diyerek aradaki farkı açıkladı. Ayrıca "Albüm çıkarmayı düşünür müydünüz?" sorusuna cevap veren oyuncu Gökçe Bahadır "Albüm gibi bir fikrim yok açıkçası. Müzikal devam ettiği sürece hepsini yapabilme şansım oluyor sahnede, henüz albüm gibi bir fikrim yok" dedi.

Bahçemde vakit geçiriyorum

Muhabirlerin "Müzikali özlediniz mi?” sorusuna ise güzel oyuncu şu cevabı verdi: “Evet özledim. Bu işin çekimleri bitsin birazcık rahatlayalım, sonra bakacağız. Set harici vaktim olmuyor. Bir de bu süreç biliyorsunuz nasıl ilerleyecek, onu da bilmiyoruz. Müzikale devam etmeyi ekip olarak istiyoruz”

Elindeki kitapları merak eden muhabire kitaplardan bahseden oyuncu fobilerinden de bahsetti: "Kitap okumayı çok seviyorum. Kişisel gelişim kitaplarını okumaktan özellikle çok hoşlanıyorum. Ara ara canım sıkıldığında elime kitabı alıp herhangi bir yerinden okumayı seviyorum, keyif alıyorum.”

Gökçe Bahadır Kimdir?

1981 İstanbul doğumlu oyuncu Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Best TV’de VJ'lik ardından Show TV’de yayınlanan Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Ali Sunal ile kısa süreli bir evlilik yapan Gökçe Bahadır, Tatlı Hayat dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Oya)(TV Dizisi)

2017 – Adı Efsane (Bahar) (TV Dizisi)

2017 – Aşk Uykusu (Sinema filmi)

2015 – Hatırla Gönül (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Sinema filmi)

2013 – Aramızda Kalsın (TV Dizisi)

2012 – Kayıp Şehir  (TV Dizisi)

2011 – Dedemin İnsanları (Sinema filmi)

2011 – Sensiz Olmaz (TV Dizisi)

2006-2010 – Yaprak Dökümü  (TV Dizisi)

2004 – Yol Palas Cinayeti

2003 – Mühürlü Güller (TV Dizisi)

2002 – Beşik Kertmesi (TV Dizisi)

2001 – Tatlı Hayat (TV Dizisi)

27-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar