Survivor Sunucusu Murat Ceylan’ın Yeni Aşkı Kim?

Survivor Sunucusu Murat Ceylan’ın Yeni Aşkı Kim?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışmasının başarılı sunucusu Murat Ceylan sosyal medya hesabı üzerinden yeni aşkını ilan etti.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği yarışma programı Survivor 2021’,n başarılı saha sunucusu Murat Ceylan haberleri bugün sosyal medya ve magazin gündeminde yer aldı. ünlü sunucu şu sıralar Dominik’te yarışma programının sunuculuğunu yaparken aynı zamanda seyirciyi de heyecandan heyecana sürüklüyor. Balarılı sunumu ve olayları takip etme yeteneği ve yarışmacılarla ilgili öngörüleriyle seyirciler için belirleyici olan Murat Ceylan özel hayatında da heyecanlı anlar yaşıyor. Acun Ilıcalı’nın yokluğunda yarışmayı idare eden ve sunumuyla seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyen başarılı isim Murat Ceylan magazin basınında çıkan iddialara göre yeni aşkını ilan etti. Bir anda günden olan iddialara göre ünlü sunucu Türkiye Güzellerinden Pınar Tartan ile aşk yaşıyor. İşte haberin detayları!

Murat Ceylan’ın Yeni Aşkı Pınar Tartan

Survivor 2021’in başarılı sunucusu Murat Ceylan’ın adı zaman zaman magazin basınında yer alıyor. Giyim tarzı ve lüks otomobillere düşkünlüğü ile bilinen Murat Ceylan bu kez de özel hayatıyla gündem oldu. Ünlü sunucu Murat Ceylan sosyal medya üzerinden yeni aşkını ilan ederken haber magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Murat ceylan sosyal medya hesabından “iyi ki doğdun iyi ki sen” ifadelerini kullanarak sevgilisi Pınar Tartan ile çekilmiş fotoğraflarının siyah beyaz halini yayınladı. Bu paylaşım üzerine bahsi geçen Pınar Tartan’da paylaşıma kalp emojisiyle karşılık verdi. Böylece ikilinin aşkı resmileşmiş olurken olay magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. İkilinin takipçileri bu olay üzerine ikiliyi tebrik yağmurlarına tuttular.

Pınar Tartan Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021’in başarılı sunucusu Murat ceylan kendisi uzakta olmasına rağmen yeni aşkının doğum gününü kutladı ve bir anda magazin basınında olay oldu. Murat ceylan’ın yeni aşkı da böylece ortaya çıktı. Peki bu yeni aşk Pınar Tartan kim? Pınar Tartan 26 Mart 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Güzel isim ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından katıldı Türkiye Güzellik yarışmasında 2017 yılında Itır Esen’in tacı elinden alındıktan sonra Miss Turkey Universe güzeli seçilmiştir. Güzel isim 2017 yılında katıldığı Miss Turkey Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. Güzel isim manken ve model olarak hayatına devam ederken aynı zamanda Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini devam ettirmektedir.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar